26 / 04 / 2024

Akdemir Life'ta kampanya!

Akdemir Life'ta kampanya!

Firma: Akdemir Yapı

Proje: Akdemir Life

Akdemir Yapı imzasıyla İstanbul'un gelişen bölgesi Pendik Çınardere’de hayata geçirilen Akdemir Life projesinde avantajlı ödeme fırsatları ve cazip indirim oranlarıyla satışlar devam ediyor. 



İstanbul'un gelişen bölgesi Pendik Çınardere’de  Akdemir Yapı  tarafından inşa edilen  Akdemir Life  projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. Akdemir Life projesi 3.322 metrekare arsa, 14.300 metrekare inşaat alanına sahip. 

2 blokta ve toplamda 90 adet bağımsız bölümden meydana gelen Akdemir Life  projesinde 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks daire seçenekleri bulunuyor. 

Akdemirlife’deki kampanya kapsamın da sunulan ilk  fırsatta ev sahibi olacakları; yüzde 25'i peşin olarak ödeyip, yüzde 75’lik kısmın geri ödemesini Ekim 2018’de başlayacak banka kredisiyle ödeyerek anında yüzde 10 oranında indirim kazanma imkanı sunuyor. 

Akdemirlife’ın ayrıcalıklar dünyasında düşledikleri yaşam ve yatırım fırsatını kaçırmak istemeyenlere sunulan ikinci fırsatta ise onları, peşin ödemeye özel anında yüzde 10 indirim yapılıyor.  Projede kampanya 30 Mayıs'a kadar devam edecek.

Akdemirlife projesi lokasyon olarak; Finans merkezine 4, TEM'e 1, km 3.5, Sabiha GökçenHavalimanı'naise 24 km’lik mesafede yükseliyor. 

Web: http://akdemirlife.com/
 


projeye sor



Geri Dön