19 / 04 / 2024

Akel, yeni tost makinesiyle annelerin hayatını kolaylaştırıyor!

Akel, yeni tost makinesiyle annelerin hayatını kolaylaştırıyor!

Sağlıklı ve lezzetli yiyecekler hazırlamak isteyen annelerin hayatını kolaylaştıran Akel Tost Makinesi’nin üç farklı modeli bulunuyor. Akel Tost Makinesi 95 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Zamanının çoğunu mutfakta geçiren annelerin ihtiyaçlarını belirleyerek bu yönde ürünler geliştiren Akel Elektrikli Ev Aletleri, yeni tost makinesini satışa sundu. ToastAll, Toastinox ve ToastAna olarak üç farklı modeli bulunan ve 95 lira ile 120 liradan satışa sunulan Akel ürünleri, annelere yorulmadan sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi sımsıcak tostları hazırlama imkanı sağlıyor. Aynı anda dört adet tost yapabilen Akel ToastAll ve Toastinox Tost Makinelerinin, yiyecek kalınlığına göre ayarlanabilen ve 180 derece açılan üst gövdesi bulunuyor. Çift taraflı açılabilir, çıkarılabilir, kolayca temizlenebilir yapışmaz ısıtıcı plakalara sahip olan Akel Tost Makineleri’nin üç kademeli ısı ayar düğmesi de bulunuyor. 

50 çeşit ürünü var

 Annelerin hayatının büyük bir kısmının mutfakta geçtiğini söyleyen Akel Elektrikli Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Gümüşoluk, “Biz de başta davul fırın olmak üzere 50 çeşit ürünümüzle sağlıklı ve lezzetli yiyecekler hazırlamak için çabalayan annelerin hayatını kolaylaştırmak istiyoruz. Bu amaçla sürekli yeni ürünler geliştiriyoruz. En son tost makinemizi satışa sunduk. Sımsıcak tostların yanı sıra ızgara türü yiyeceklerin de hazırlanmasına imkan sağlayan yeni tost makinemizin büyük ilgi göreceğine inanıyoruz” dedi. 



Geri Dön