24 / 04 / 2024

Akfen GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Akfen GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Akfen GYO'nun 2019 yılı hesap dönemine ait finansal tablolarında yasal mevzuata göre dağıtılabilir kar oluşmadığından kâr dağıtımı yapmayacağını açıkladı.



Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) geri alınan payların elden çıkarılması hakkında açıklama yaptı. 

Akfen GYO'nun 2019 yılı hesap dönemine ait finansal tablolarında yasal mevzuata göre dağıtılabilir kar oluşmadığından, Yönetim Kurulu'nun 2020/3 sayılı kararı doğrultusunda kâr dağıtımı yapılmaması hususu onaya sunuldu, müzakere edildi, katılanların oybirliği kabul edildi.

Akfen GYO'nun KAP açıklaması:
Süresi içinde Şirket Merkezinde, Şirket internet sitesinde, Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde ve MKK'nın Elektronik Genel Kurul portalında Sayın Pay Sahiplerimizin incelemesine sunulmuş olan Kâr Dağıtım Tablosu'nda ve Sermaye Piyasası Kurulu ("SPK")'nun II-14.1 Tebliği hükümleri kapsamında Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından yayınlanan Türkiye Muhasebe ve Türkiye Finansal Raporlama Standartlarına uygun olarak hazırlanan ve Güney Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. tarafından denetime tabi tutulan 01.01.2019 – 31.12.2019 hesap dönemine ait finansal tablolarımızda yasal mevzuata göre dağıtılabilir kar oluşmadığından, Yönetim Kurulu'nun 03.03.2020 tarih ve 2020/3 sayılı kararı doğrultusunda kâr dağıtımı yapılmaması hususu onaya sunuldu, müzakere edildi, katılanların oybirliği kabul edildi. Kar dağıtım tablosu Ek-1'e alındı.

1. dosya için tıklayın

2. dosya için tıklayın

 


Geri Dön