26 / 04 / 2024

Akfen Holding'e Kurumsal Dönüşüm Ödülü!

Akfen Holding'e Kurumsal Dönüşüm Ödülü!

Akfen Holding, 2017 SAP Kalite Ödülleri’nde ‘Kurumsal Dönüşüm - Business Transformation’ kategorisinde Altın Ödül’ün sahibi oldu..



Akfen Holding, SAP Türkiye tarafından her yıl verilen, iş ve teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen 2017 SAP Kalite Ödülleri'nde "Kurumsal Dönüşüm - Business Transformation" kategorisinde Altın Ödül'e layık görüldü.

 

İstanbul Kongre Merkezi’nde 22’ncisi düzenlenen SAP 2017 Kalite Ödül töreni ile SAP Türkiye’nin iş ortaklarının yıl içindeki başarılı çalışmaları ve iş sonuçları ödüllendirdi.

 

Akfen Holding, inşaat, enerji, gayrimenkul ve hastane gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren grup firmalarının süreçlerini merkezi hale getirdiği projesi ile bu ödülün sahibi oldu.

 

Akfen Holding, projesi ile gelecek yılın Nisan ayında Almanya’da düzenlenecek SAP’in Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ödül töreninde Türkiye'yi temsil edecek.

 

"Grup şirketleri tek bir entegre sistem üzerinde"

 

Törende ödülü alan Akfen Holding Bütçe, Raporlama ve Risk Yönetimi Koordinatörü Meral Altınok, kısa süre içerisinde grup şirketlerini tek bir entegre sistem üzerinden bir araya getirdiklerini söyledi.

 

Bu sayede insana bağlı hataları ortadan kaldırdıklarını belirten Altınok, Holding genelinde elle müdahale gerektiren iş süreçlerini en aza indirdiklerini de açıkladı. 

 

Altınok "Karar mekanizmalarını daha verimli, daha hızlı stratejik raporlamalarla destekleyip, veri tutarlılığını ve güvenliğini korumayı hedefledik. İlk etapta 420 kişi bu dönüşümden faydalandı. Böylelikle ödülü almaya hak kazandık" dedi.
 

 

 


Geri Dön