25 / 04 / 2024

Akfen İncek Loft ödeme planı!

Akfen İncek Loft ödeme planı!

Firma: Akfen İnşaat

Proje: İncek Loft

Akfen İncek Loft ödeme planı kapsamında isteyenler banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme imkanından yararlanırken, isteyenler ise sıfır faizle 24 ay-50 ay taksitlendirme imkanından yararlanıyor...



Akfen  İncek Loft  ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Projede yer alan daireler  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon olarak tasarlandı.


İncek Loft Ankara,  Akfen İnşaat  imzasıyla inşa ediliyor. Projede; cep sineması, yürüyüş parkuru, çocuk oyun parkı, fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, parti evi, hobi atölyesi, tenis kortu, basketbol- voleybol sahaları gibi sosyal olanaklar mevcut.


Dairelerin teslimlerinin Nisan 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen Akfen İncek Loft ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede toplam 1,135 adet daire bulunuyor.


Akfen İncek Loft ödeme planı!


İncek Loft  Ankara  nerede sorusuna yanıt olarak Ankara İncek deniliyor. Dairelerin alanlarının 71 metrekareden başlayıp, 562 metrekareye kadar yükseldiği projede başlangıç fiyatı 230 bin TL olarak belirlendi.


Akfen İncek Loft ödeme planı!


Akfen İncek Loft ödeme planı kapsamında firma bünyesinde sıfır faizle 24 aydan 50 aya kadar taksitlendirme yapılıyor.


İncek Loft Ankara telefon numarası: 0312 408 15 54

Web: www.akfen.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön