20 / 04 / 2024

AKG Gazbeton konut sektöründe yenilikçi çözümleri paylaşıyor!

AKG Gazbeton konut sektöründe yenilikçi çözümleri paylaşıyor!

AKG Gazbeton, bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek ve konut eğilimlerinin konuşulacağı Konut Konferansı’na bu yıl da yenilikçi ürün ve çözümleriyle katkı sunmaya hazırlanıyor. Etkinlik 25 Kasım'da Yapı Endüstri Merkezi'nde gerçekleştirilecek.



Türkiye’nin en büyük yerli gazbeton üreticisi AKG Gazbeton, bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek ve konut eğilimlerinin konuşulacağı Konut Konferansı’na bu yıl da yenilikçi ürün ve çözümleriyle katkı sunmaya hazırlanıyor.


Konferansta AKG Gazbeton Pazarlamadan ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç tarafından temsil edilecek. Ana Sponsorlar bölümünde söz alacak Güvenç, büyüyen konut sektörünün yalıtım ve yapı malzemelerindeki yenilikçi çözüm beklentilerini AKG Gazbeton’un hangi ürünleriyle ve yaklaşımlarıyle nasıl karşıladığını anlatacak.


Yapı Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirilecek hibrit konut anlayışından konut tüketicisinin bilincine kadar pek çok konunun masaya yatırılacağı etkinlik 25 Kasım'da Yapı Endüstri Merkezi'nde gerçekleştirilecek.


Geri Dön