26 / 04 / 2024

Akgedik Yunuskent 3'üncü etap için başvurular başladı!

Akgedik Yunuskent 3'üncü etap için başvurular başladı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için projeler üreten Yunusemre Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ)  ile hayata geçirdiği Akgedik Yunuskent Projesi’nde 3. etabın başvuruları başladı.



Manisa Yunusemre Belediyesi’nin dev konut hamlesi 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde 3. etap için başvurular başladı. Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre, bin konut meydana gelen 3. etapta başvuru alınacak konutlardan şehit aileleri, harp ve vazife malulleri, dul ve yetimler, engelli ve emekliler için de kontenjan ayrılacak. 2+1 konutlar için 500, 3+1 konutlar için 1.000 TL başvuru bedeli alınacak. Dar gelirli ve sosyal konutların başvuruları 6 Mart-22 Mart tarihleri arasında yapılırken; emekli kontenjanı için 25 Mart-5 Nisan, engelli kontenjanı için 8-12 Nisan ve şehit yakını ve gazi kontenjanı için 15-19 Nisan 2019 tarihleri arasında müracatlar başladı. Müracatların ardından projenin ihalesi yapılarak  TOKİ  tarafından belirlenecek tarihte de hak sahiplerinin belirleneceği kura tarihleri açıklanacak.

Hak sahibi olmak isteyen vatandaşların Manisa nüfusuna kayıtlı olması, Manisa’da yaşayan vatandaşların ise en az 1 yıldır Manisa’da yaşıyor olması gerekiyor. Başvurular, Manisa’daki tüm Halkbank şubelerine yapılabilecek. 


Geri Dön