29 / 03 / 2024

Bozüyük TOKİ konutlarında 3.'üncü etap satışları başlıyor!

Bozüyük TOKİ konutlarında 3.'üncü etap satışları başlıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 2.’inci etap TOKİ konutlarının ardından 3.’üncü etap konut satış başvuruları 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.



Halk Bankası Bozüyük Şubesine yapılacak olan başvurular, Mart ayı sonuna kadar devam edecek. 3.’üncü etap konut satışları kapsamında emekli vatandaşlara yönelik 197 adet 2+1 konut ve 82 adet 3+1 konutun satışı gerçekleştirilecek. 2+1 konutlara sadece emekli vatandaşlar başvurabilirken 3+1 konutlara ise şart aranmaksızın herkes başvuruda bulunabilecek.

 

Emekli vatandaşlarda aranacak şartların, T.C. vatandaşı olması, kendisi, eşi ve velayeti altında bulunan çocuklarının üzerine tapuda kayıtlı bir konutun bulunmaması ve daha önce  TOKİ  konutlarından bir konuta sahip olmaması ve TOKİ’den kredi almamış olması, il nüfusuna kayıtlı olup en az bir yıldır ikamet ediyor olması, hane halkı gelirinin en fazla 3 bin 200 TL olması gerektiği belirtildi. Ayrıca eşlerden her ikisinin de emekli olması durumunda yalnızca birinin başvuruda bulunabileceği kaydedildi. Başvuru sayısı satışa çıkarılan konut sayısını geçerse konutların satışının kur'a ile yapılacağı, başvuru sayısının konut sayısını geçmediği takdirde ise başvuru sırasına göre konut seçiminin gerçekleştirileceği ifade edildi. Konut fiyatlarının ödeme seçeneklerine göre değiştiği, başvurular esnasında detaylı bilgilerin banka şubesinden alınabileceği kaydedildi.


Star 


Geri Dön