16 / 04 / 2024

Akiş GYO birleşme işlemi bildirisini yayınladı!

Akiş GYO birleşme işlemi bildirisini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO birleşme işlemi bildirisini yayınladı.





Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO birleşme işlemi bildirisini yayınladı.


Kap Açıklaması:

Şirketimizin Yönetim Kurulunca Birleşme işlemine ilişkin alınan 08 Eylül 2016 tarihli ve 54 sayılı karar doğrultusunda hazırlanan Sermaye Piyasası Kurulu ("SPK") tarafından onaylanan Duyuru Metni, Şirket Yönetim Kurulu ve Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından 08 Kasım 2016 tarihinde imzalanan Birleşme Sözleşmesi, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulları tarafından birlikte hazırlanan 08 Kasım 2016 tarihli Birleşme Raporu, BDO Denet Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 20 Eylül 2016 tarihli Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Birleşmeye İlişkin Uzman Kuruluş Raporu, birleşme sonrası tahmini açılış bilançosu ve Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin son üç yıllık finansal raporları, son üç yıllık faaliyet raporları, son üç yıllık bağımsız denetim raporları ve son üç yıllık gayrimenkul değerleme raporları ile SPK'nun "Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" (II-14.1) kapsamında Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından yayınlanan Türkiye Muhasebe Standartları ve Türkiye Finansal Raporlama Standartları'na uygun olarak hazırlanan ve bağımsız denetimden geçirilmiş 01.01.2016 - 30.06.2016 faaliyet dönemine ait 30.06.2016 tarihli ara dönem konsolide finansal tablolar ve dipnotları, ilan ve toplantı günleri hariç olmak üzere birleşmenin onaya sunulacağı genel kurul toplantı tarihinden en az otuz gün önce olmak üzere 23 Kasım 2016 tarihinden itibaren Miralay Şefik Bey Sokak No:11, 34437 Gümüşsuyu, Beyoğlu, İstanbul adresinde bulunan Şirket merkezimizde, www.akisgyo.com adresindeki Şirketin kurumsal internet sitesinde ve www.kap.gov.tr adresli Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ("KAP") pay sahiplerinin, menfaati bulunan kişilerin ve diğer ilgililerin incelemesine hazır bulundurulacak olup; 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 149 uncu maddesi ile SPK'nun 28.12.2013 tarih ve 28865 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Birleşme ve Bölünme Tebliği'nin (II-23.2) 8 inci maddesinin 2 inci fıkrası gereğince buna ilişkin ilan 17 Kasım 2016 tarih ve 9200 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlanmıştır. Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.


Geri Dön