23 / 04 / 2024

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.



Mardinli Akkuş kardeşlerin kurduğu Akkuş Grup yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ekonomist'ten Özlem Bay Yılmaz'ın haberine göre, grup yeni projeler için düğmeye bastı. Kendi öz kaynaklarından elde ettiği finansman gücüyle girdiği sektörde Alya markalı projeler hayata geçiren Akkuş Grup, Lübnanlı grup ile BOSS4 Gayrimenkul adı altında yeni bir şirket kurdu. Şirketle ilgili açıklama yapan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Üç yılda yaklaşık 300 milyon liralık yatırımla 500'e yakın konut, onlarca birimden meydana gelen ticari üniteyi içeren dört projeye imza attık. Şu anda da devam eden dört projemiz var. Projelerimiz, Kağıthane, Beylikdüzü ve Zeytinburnu bölgelerinde. Bundan sonra daha çok şehir içine dönüp, kentsel dönüşüm projelerine yöneleceğiz. İki yeni projemiz olacak, yakında lansmanını yapacağız. Ayrıca önümüzdeki dönemde İstanbul dışında Bodrum'da da proje yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Akkuş Grup tan 3 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sürecinde bile yatırımlarını sürdüren Akkuş Grup, 2020'de 3 yeni proje için start verdi. Yaşanan bu süreçte toplam 300 milyon liralık yatırım yapan ve 192 konut, 10 ticari alan, 12 adet dubleks villanın yer aldığı 3 proje hayata geçirdiklerini dile getiren Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bugün bu üç projenin projelendirme ve inşaat çalışmaları hızla sürüyor. İnşaat çalışmalarına başladığımız Alya Dolunay ile villa projemiz Alya Bella'nın lansmanını içerisinde bulunduğumuz dönemde yapacağız" dedi.

Akkuş Grup tan 3 yeni proje geliyor!

Bu projeler dışında Zeytinburnu ve Esenyurt'ta iki yeni proje geliştirdiklerini dile getiren Akkuş, Zeytinburnu projesinde 500 konut yer alacağını kaydetti. Zeytinburnu ve Esenyurt projeleri için çalışmalar sürerken grubun bir diğer hedefi de Bahçeşehir'de 250 adetlik bir villa projesi inşa etmek.

 

Abdülkadir Akkuş yeni şirket kurdu!


Geri Dön