25 / 04 / 2024

Akro Yapı'dan Karma Evler'de metrekaresi 3 bin TL'ye! Son 8 konut!

Akro Yapı'dan Karma Evler'de metrekaresi 3 bin TL'ye! Son 8 konut!

Toplam 69 dairenin yer aldığı Karma Evler'de sadece 8 konutun satışı devam ediyor. Proje kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 3 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin Temmuz 2012'de tamamlanması planlanıyor...



Akro Yapı A.şž. tarafından hayata geçirilen Karma Evler Göktürk, Kemerburgaz 'da yer alıyor. 3 bin 500 metrekarelik alan üzerinde kurulan projeye 2009 yılında başlandı.   Temmuz 2012 'de tamamlanması planlanan projede 13 bin metrekarelik satılabilir alan bulunuyor.

Toplam 69 dairenin yer aldığı projede 61 dairenin satışı tamamlandı. Projede; 19 değişik daire planına sahip toplam 69 ev seçeneği bulunuyor. 80 metrekareden 220 metrekareye, 1+1 'den 4+1 'e kadar; bahçe katları, bahçe ve çatı dubleksleri gibi daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutların metrekare birim fiyatları 3 bin TL 'den başlıyor. En az yüzde 25-30 'luk bir peşin ödeme yapılıyor, kalan bakiye kredilendiriliyor.

Proje kapsamında yer alan dairelerde; ankastre beyaz eşyalı mutfak, ithal seramiklerle döşeli ıslak zemin mekanları, ısıtma sistemi, klima, dairelere özel bahçe, teras ve balkon seçenekleri, lamine parke kaplı geniş oda ve salonlar, aydınlık iç mekanlar, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, her daire için özel kapalı garaj, geniş iç bahçe, 7/24 aktif güvenlik sistemi, doğal malzemelerden oluşan özel dış cephe bulunuyor.

Mimar Cem Sorguç tarafından tasarlanan projenin diğerlerinden farkı özenle çizilen mimarisi ve tek tek seçilen dekoratif ürünlerin uyumlu birlikteliği, mimarisiyle olduğu kadar, iç tasarımının kalitesi ile de fark yaratacak bir proje. Yaşam alanlarına verilen önem sonucunda dairelerde özellikle salon ve mutfakların metrekareleri büyük tutuluyor. Karma Evler projesi her zevke, ihtiyaca ve bütçeye göre farklı daire planları ile farklı seçenekler barındırıyor.

Projenin genel özellikleri:

Açık, kapalı yüzme havuzu
Fitness salonu, sauna
Her daire için özel kapalı garaj
7/24 Aktif güvenlik sistemi
Doğal malzemeden oluşan özel dış cephe, geniş iç bahçe
Ankastre beyaz eşyalı mutfak, aydınlık iç mekanlar
İthal seramiklerle döşeli ıslak zemin mekanları
Isıtma sistemi, klima
Dairelere özel bahçe, teras ve balkon seçenekleri
Lamine parke kaplı geniş oda ve salonlar

www.karmaevler.com.tr / 0212 322 44 92

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön