29 / 03 / 2024

AKS İnşaat Focus İstanbul fiyat listesi!

AKS İnşaat Focus İstanbul fiyat listesi!

Firma: AKS Grup İnşaat

Proje: AKS Focus

AKS İnşaat Focus İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen proje 8 katlı 5 bloktan oluşuyor.



AKS İnşaat Focus İstanbul fiyat listesi konutların cephelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşeceği proje 14 bin 500 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


Dairelerin 70 metrekare - 150 metrekare büyüklükte tasarladığı  AKS Focus  İstanbul Residence İstanbul Beylikdüzü Beykent Fabrikalar Caddesi üzerinde yükseliyor. Proje  AKS Grup İnşaat  imzası taşıyor. 


Beykent AKS Focus İstanbul'da daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 272 adet konut ve 10 adet dükkandan meydana geliyor. 


AKS Focus Beylikdüzü'nde çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yürüyüş parkurları, mescid, basketbol oyun sahası, havadan ısıtma ve soğutma sistemleri, yarı olimpik yüzme havuzu, fıtness center, tenis kortu ve kafeteryalar gibi ortak yaşam alanları sunuluyor. 


8 katlı 5 bloğun yer aldığı Beylikdüzü AKS Focus Evleri 130 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje bölgedeki AVM'lere 5 dakika, metrobüse 1 kilometre mesafede bulunuyor. 

AKS İnşaat Focus İstanbul fiyat listesi!

Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit uygulanan AKS Focus İstanbul Rezidans'ta fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor ve 825 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 

25 soruda AKS Focus projesi!

Telefon: 0212 856 02 57

Web: www.aksgrupinsaat.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön