25 / 04 / 2024

Akseki Müftülüğü'nden İdlib için iki konut bedeli bağış!

Akseki Müftülüğü'nden İdlib için iki konut bedeli bağış!

Akseki Müftülüğü Suriye İdlib'te savaş mağdurları için başlatılan yardım kampanyası kapsamında iki konut bedeli bağışta bulundu.



Antalya'da, Akseki Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Sorgun Şubesi işbirliği ile Suriye İdlib'te savaş mağdurları için başlatılan yardım kampanyası kapsamında iki konut bedeli bağışta bulunuldu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Akseki Müftüsü İsmail Taraklı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Suriye'de süren savaşın pek çok insanın hayatını, bir o kadar insanın da yakınlarını ve yaşadığı evlerini kaybetmesine sebep olduğunu belirtti.

Akseki Müftülüğü nden İdlib için iki konut bedeli bağış!

Evlerini terk etmek zorunda kalan ailelerin başarabildikleri takdirde başka ülkelere sığındığını dile getiren Taraklı, "Kendi topraklarında sıkışıp kalan aileler ise zorlu arazi ve mevsim şartlarında çadırlarda ve dağınık kamp alanlarında yaşam mücadelesi veriyor. Mağdur halka sıcak bir yuva sağlamak için din görevlileri olarak yardım etmek istedik. Allah yardım eden tüm arkadaşlarımızdan razı olsun. Allah hayırlarını kabul eylesin." dedi.

Taraklı, yardımda bulunanlara teşekkürlerini sundu.

Almanya'da Türk gençleri İdlib'de 90 konut yapımı için yardım topladı!


Geri Dön