26 / 04 / 2024

Aktaş Boğaziçi Evleri Kandilli satılık daire!

Aktaş Boğaziçi Evleri Kandilli satılık daire!

Firma: Aktaş İnşaat

Proje: Aktaş Boğaziçi Evleri

Aktaş Boğaziçi Evleri Kandilli satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 588 bin TL ile 1 milyon 543 bin TL arasında değişiyor. Projede yer alan konutların 1.etabı hemen, 2.etabı ise 2014 yılı başında teslim edilecek...



18 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Aktaş Boğaziçi Evleri projesi lokasyon olarak İstanbul Üsküdar'ın Kandilli bölgesinde hayata geçiriliyor. Toplamda 2 etaptan meydana gelen Aktaş Boğaziçi Kandilli projesinde 80 adet daire bulunuyor. Aktaş Boğaziçi  Evleri Kandilli satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.


Aktaş İnşaat imzası ile yükselen Aktaş Boğaziçi Konutlarında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor. Satışların devam ettiği Aktaş Boğaziçi  projesinde 1.etap teslimleri hemen yapılıyor, ikinci etap teslimleri ise 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek.


Aktaş Boğaziçi  Evleri Kandilli satılık daire fiyatlarından hemen önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim.  Aktaş İnşaat  Aktaş Boğaziçi Evleri projesinin içerisinde fitness merkezi, kapalı otopark, yüzme havuzu ve sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor. 


Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri satılık daire fiyatları:

Aktaş Boğaziçi Evleri Kandilli satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan daireler minimum 588 bin TL'den başlıyor, maksimum ise 1 milyon 543 bin TL'ye kadar yükseliş gösteriyor. Aktaş Boğaziçi  Evleri ulaşım bilgileri şöyle:


Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri nerede?

Akyaş Boğaziçi ulaşım adresi: Küçüksu Mah. Rasathane Cad. Toramanlar Sok. No:30 Üsküdar- İSTANBUL


Aktaş Boğaziçi Evleri iletişim:

Telefon: 0216 332 39 44

Web Adresi: www.aktasbogazicievleri.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön