26 / 04 / 2024

Akzirve Nako flörtü devam ediyor!

Akzirve Nako flörtü devam ediyor!

Geçtiğimiz hafta İstanbul Nakliye Ambarları İşletme Kooperatifi’ne (NAKO) ait Ambarlar Sitesi arsasına talip olan Akzirve’nin Nako ile flörtü devam ediyor. Firma, 130 dönüm arsa için 187 milyon dolar ve parsel başına 60 metrekare daire teklif etmişti…




Akzirve Nako flörtü devam ediyor!


İstanbul Nakliye Ambarları İşletme Kooperatifi’ne (NAKO) ait olan Zeytinburnu Nakliye Ambarları Sitesi’ne Akzirve aday olmuştu.  Akzirve, 130 dönüm arsa için 187 milyon dolar ve parsel başına 60 metrekare daire teklif etmişti. Bu rakam geçtiğimiz Cumartesi günü kurul toplantısında kooperatif üyeleri tarafından değerlendirildi ama toplantıdan kesin bir sonuç çıkmadı. 


Görüşmeler devam ediyor

NAKO Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Bulut konuyla ilgili şu açıklamada bulundu, ” Henüz alınmış kesin bir karar yok. Görüşmeler devam ediyor. Şimdilik sadece kooperatif üyelerimizin konuyla ilgili bizi güçlendirdiğini söyleyebilirim. Üyelerimiz adına yönetim kurulu olarak Akzirve ile görüşmelerimiz devam edecek ve görüşmeler sonucunda bir karar vereceğiz” diye konuştu. 


2008’de 250 milyon dolar bedelle satışa çıkmıştı

1978 yılında kurulan ve 180 firmanın 245 ünitede faaliyet gösterdiği Nakliye Ambarları Sitesi’nin 130 dönümlük arazisinin satışı için 29 Mart 2008’de karar çıkmıştı. 250 milyon dolar muhammen bedelle satışa çıkan arsaya daha önce Tahincioğlu, Mesa, TAO Gayrimenkul,  Kiptaş  ve Nurol GYO gibi yerli  firmaların yanı sıra birçok yabancı firma da talip olmuştu.  


Nakliye Ambarları Sitesi arsası hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız



Geri Dön