24 / 04 / 2024

Al Badr Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Al Badr Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile M. Nabıl Kal Husin ve Ranıa Badr ortaklığında kuruldu.



Al Badr Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile M. Nabıl Kal Husin ve Ranıa Badr ortaklığında kuruldu.

Al Badr Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Her türlü gayrimenkullerin alımı, satımını, aracılık ve komisyonculuğunu yapmak. 2) ikamet amaçlı ve ikamet amaçlı olmayan binaların, ticari ve konut inşasını ve inşaat taahhüt işleri yapmak, Emlak danışmanlığı yapmak. 3) Yurt dışından mürebbiye,dadı,bakım personeli,hemşire, teknik eleman ve her türlü işçi temin ederek Türkiye ye getirmek. 4) Her türlü gıda maddelerinin alımı, satımı ,ithalat ve ihracatını yapmak. 5) Her türlü tarım ürünlerinin, yetiştirilmesi, alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 6) Restaurant, kafe, internet cafe ve eğlence merkezleri işletmeciliği yapmak. 7)İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, konserve, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 8). Güzellik salonları açmak. 9). Her türlü temizlik maddeleri,kozmetik,güzellik ve bakım malzemelerinin alımı,satımı,ithalat,ihracat, bakım ve onarımını yapmak. 10). Saç ekimi ve saç ekimi ile ilgili ürünlerin alımı,satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. 11). Kuaförlük yapmak; cilt bakımı, saç bakımı, manikür, pedikür, ağda, solaryum, makyaj işleri yapmak. 12). Lazer epilasyon, pedegokluk, iğneli epilasyon, varis tedavisi, kolojen tedavisi, selüleit tedavisi,sülük,hacamat, fasd ve fiik tedavisi, botoks, mezzoterapi gibi her türlü estetik sağlık hizmetleri yapmak. 13). Şirket kozmetik, güzellik müstahzaratı, vücut ve cilt bakım ürünleri, kolonya, parfüm,şampuan ve benzerlerinin ithalat, ihracat, alım satımı ve pazarlamasını yapmak. 14).Bayanlara ve baylara yönelik olmak üzere jimnastik, masaj ve sauna salonları açabilir, işletebilir. 15) Her türlü yurt içi ve yurt dışı para transferi işlemleri yapmak. 16) Her türlü kırtasiye malzemelerinin alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 17) Her türlü Eğitim kurumları, kurslar açmak, öğrenci hizmetlerinde bulunmak. 18) Her türlü kara deniz hava taşıtlarının alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 19) Oto galerileri açmak ve oto servis, bakım, hizmetleri yapmak. 20) Oto kiralama hizmetleri yapmak. 21) Her türlü dayanıklı ve dayanıksız tüketim mallarının, elektrikli ve elektriksiz ev aletlerinin, jeneratörlerin, mobilyaların, mefruşatların, halıların alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 22) Her türlü Turizm faaliyetinde bulunmak, Turistik amaçlı turlar düzenlemek, Rehberlik hizmeti yapmak. bilet satışı yapmak. organizasyon faaliyetinde bulunmak. 23) seyahat acentası kurmak, Her türlü seyahat acentacılık faaliyetlerini göstermek, Turizm otelcilik işletmeciliği yapmak, bilumum, turistik tatil köyü, restoran kafeterya vb, faaliyet ve hizmetlerinde bulunmak. 24) Her türlü bakım onarım, tadilat hizmetlerinde bulunmak, jeneratörlerin bakım onarımını yapmak. 25) Her dilde çeviri yapmak ve tercüme büroları açmak. 26 ) Kara, Deniz, hava yolu ile kargo, taşımacılık, lojistik, Gümrükleme hizmetleri yapmak. 27) Kurye Hizmetleri yapmak, paket servis, adrese teslim hizmetlerini yapmak.


Geri Dön