26 / 04 / 2024

Al Deiri Gayrimenkul Tıbbi Cihazlar Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Deiri Gayrimenkul Tıbbi Cihazlar Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Deiri Gayrimenkul Tıbbi Cihazlar Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanan Kasem Ahmad tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu.



Al Deiri Gayrimenkul Tıbbi Cihazlar Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanan Kasem Ahmad tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu. 


Al Deiri Gayrimenkul Tıbbi Cihazlar Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2. Şirket gaye ve konusunun gerçekleştirilmesi için arsa, arazi, bina ve gayrimenkul hakları satın alabilir, inşa edebilir, iktisap edebilir, satabilir. İktisap edilen gayri menkulleri devir ve ferağ, bunları kısmen veya tamamen üçüncü şahıslara kullandırabilir veya kiralayabilir. 3. Hastane, klinik, poliklinik, laboratuar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları, laboratuar malzemeleri, röntgen alet ve malzemeleri, cerrahi malzemeler, radyoloji ve nükleer tıp malzemeleri, steril malzemelerinin alımı, satımı, ithali ve ihracatını yapmak. 4. Diş protez laboratuarı kurmak;her türlü metalden, plastikten, porselenden, totel veya diş, protez yapımı, tamirini yapmak. 5. Bilumum diş ve diş hekimliği malzemesi ve aletleri alım ve satımı, ithalat, ihracat, mümessillik, taahhüt ve bilumum dahili ticaretini imalatını ve teknik servisliğini yapmak. 6. Ortopedik ayakkabı, bot, sandalet, tabanlık, protezler, cihazlar, korseler, varis çorabı, suni diz mafsalı, dirsek çalışır estetik eller, yürüme cihazı, koltuk değneği ve bilumum ortopedik ürünlerin alımı, satımı, ithalatı ihracatını ve imalatını yapmak. 7. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 8. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 9.Yukarıdaa sözü edilen konularla ilgili olarak yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseselerden distribütörlük, bayilik veya mümessillik alabilir, verebilir ve imalathaneler kurabilir. 



Geri Dön