29 / 03 / 2024

Al Joud Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!


Al Joud Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ğeyr Alsheblı tarafından kuruldu.



Al Joud Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ğeyr Alsheblı tarafından kuruldu.

Al Joud Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak ve kiraya vermek. 2- Şirket her yabancı dilden Türkçe`ye ,Türkçeden de diğer yabancı dillere yada çapraz dillerde ( Türkçe dışında bir yabancı dilden,Türkçe dışındaki bir yabancı dile ) özel ve resmi çeviri hizmetleri verebilir. 3- Her türlü bilgisayar ve internet bağlantılı dil hizmetleri verebilir. 4- Her türlü halkla ilişkiler ile ilgili hizmet verebilir. 5- Şirket her türlü Türkçe ve diğer dillerde danışmanlık hizmeti verebilir. 6- Her türlü dokuma mamullerinin, ham bez kumaş trikotaj ve sanayiinde faaliyetlerde bulunmak ,ipek, orlon, pamuk, triko, hazır giyim eşyaları ile çorap ve çamaşır, bay bayan ve çocuk giyim eşyaları, kot takımlar, kot pantolonlar, kot gömlekleri, kot montlar, her türlü diğer hazır giyim eşyaları yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi ithalatı ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak.


Geri Dön