27 / 04 / 2024

Alanya Belediyesi'nden dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Alanya Belediyesi'nden dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.



 

Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm hakkında bilgilendirme çalışmaları sürüyor. Alanya Belediyesi'nde yer alan habere göre, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yürütülen çalışmalarla ilgili olarak Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek, kentsel dönüşümü anlatacak.

 

Alanya Endüstri Meslek Lisesi Toplantı Salonu’nda bugün saat 17.30’ da yapılacak bilgilendirme toplantısına Başkan Yücel’in yanı sıra Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü teknik personeli de katılım sağlayacak.

 

YÜCEL: “KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN VATANDAŞLARIMIZI BİLGİLENDİRECEĞİZ”

 

Toplantı ile ilgili açıklamalar yapan Başkan Yücel, kentsel dönüşümün Alanya için çok önemli olduğunu söyleyerek; “Alanya’mızın en eski mahallelerinden olan Cumhuriyet Mahallesi’nden çalışmalarımıza start verdik. Bu bölgeyi cazibe merkezi haline getireceğiz. Bu çalışmayı hızlı bir şekilde yapacağız. Öncelikle yarın Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenleyeceğimiz toplantı ile vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz. Yarın ki toplantıya özellikle vatandaşlarımızın katılmalarını rica ediyorum.” diye konuştu.

 

 


Geri Dön