24 / 04 / 2024

Alanya Çamlıca'da asfalt çalışmaları başladı!

Alanya Çamlıca'da asfalt çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal alan ekipleri, Alanya’nın farklı noktalarında asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Alanya kırsalında bulunan en büyük mahallelerden bir olan Çamlıca’da asfalt çalışmalarına başlandı.




Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal alan ekipleri, Alanya’nın farklı noktalarında asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Alanya kırsalında bulunan en büyük mahallelerden bir olan Çamlıca’da asfalt çalışmalarına başlandı. Demirtaş bölgesindeki diğer mahallelerin de yararlandığı yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki yol sıcak asfaltla kaplandı. Alt yapısı, geçen yıl tamamlanan Kondamış Mezarlığı, Ölmez, Kuşaksızlı, Koca Veliler, Köseli, Akdöşlü, Mustanlı ve Kadirli’yi Memişli’ye bağlayan 14 kilometrelik yolda ise asfalt dökme çalışmalarına başlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Çamlıca Muhtarı Nezihi Ünalan ile birlikte sıcak asfalt ve sathi kaplama yapılan bölgedeki çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı. 


Antalya Büyükşehir Belediyesi sayesinde mahallesinin sıcak asfaltla tanıştığını ve birçok yeri birbirine bağlayan ana yolun asfaltlandığını belirten Ünalan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e yaptığı hizmetlerden ötürü çok teşekkür ettiğini söyledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, “Çamlıca Alanya’nın kırsalındaki en büyük mahalleleri arasında yer alıyor. Diğer mahallelere olduğu gibi Çamlıca’ya da Büyükşehir Belediyesi olarak alt yapı ve asfalt konusunda gerekli yatırımları yapıyoruz. Belirlenen program dahilinde yöremizde sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmaları devam edecek” şeklinde konuştu. 



Antalya Büyükşehir Belediyesi





Geri Dön