24 / 04 / 2024

Alanya Lila Sitesi'nde yangın çıktı!

Alanya Lila Sitesi'nde yangın çıktı!

Edinilen bilgiye göre, Antalya Alanya Kestel Mahallesi'nde bulunan Lila Sitesi içerisindeki beş katlı binanın en üst katındaki Afgan asıllı Türk vatandaşı Zohra Amanullah'a ait dubleks dairede sabah saatlerinde yangın çıktı.



Edinilen bilgiye göre, Kestel Mahallesi'nde bulunan Lila Sitesi içerisindeki beş katlı binanın en üst katındaki Afgan asıllı Türk vatandaşı Zohra Amanullah'a ait dubleks dairede sabah saatlerinde yangın çıktı. Dairenin üst katından alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, ev sahibini uyararak daireden çıkmasını sağladı. Durumun itfaiyeye haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, jandarma ise çevre güvenliği aldı. Yangın kısa süre sonra çatıya ve yan daireye sıçradı. 

 

Güçlükle kontrol altına alınan yangın sırasında yapılan incelemede ise dairenin girişindeki komodinin üzerinde kolonya kalıntısı ve buna bağlı yanık izleri tespit edilirken, yangının kundaklama sonucu çıktığı ihtimali üzerinde duran jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 


Star


Geri Dön