16 / 04 / 2024

Alanya'da yeni yollar açılıyor!

Alanya'da yeni yollar açılıyor!

Alanya Belediyesi, Merkez Mahallelerden Sugözü, Tepe, Hacımehmetli, Küçükhasbahçe, Cikcilli ve Bektaş Mahallelerinde bölgenin gelişmesine katkı sağlayacak yeni yollar açıyor.




Alanya Belediyesi, Merkez Mahallelerden Sugözü, Tepe, Hacımehmetli, Küçükhasbahçe, Cikcilli ve Bektaş Mahallelerinde bölgenin gelişmesine katkı sağlayacak yeni yollar açıyor. Başkan Yücel, “Birçok mahallemizde yeni yollar açıyoruz. Özellikle Kuzey Alanya’da yıllardır vatandaşımızın özlemle beklediği yolları açıp, halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

 
CİKCİLLİ BEKTAŞ ARASI KESTİRME YOL

Alanya Belediyesi merkez, kırsal mahalleler ve yaylalarda altyapı ve yol çalışmalarına devam ediyor. Merkezden yaylaya özellikle yazın oluşan araç trafiğini dikkate alan Alanya Belediyesi, Cikcilli ile Bektaş Mahallesi arasında yol açma çalışması başlattı. Cikcilli Mahallesi’nden Bektaş yayla yolu ve Tavşandamına bağlanacak olan yolda çalışmalar aralıksız devam ediyor.

 

KUZEY ALANYA’DAKİ MAHALLELER YENİ YOLLAR İLE BİRBİRLERİNE BAĞLANIYOR

Kuzey Alanya’da mahalleler arasındaki kopukluğu gidermek için yeni yolları hizmete sunan Alanya Belediyesi, mevcut yollarda da genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma kapsamında Tepe ve Sugözü Mahallesi iki ayrı noktadan, Kütürüp ve Hıdırilyas Mevkiinden Hacı Mehmetli’ye bağlanıyor.

 
KIRSALDA HUMMALI ÇALIŞMA

Kırsal Mahallelerde yıl boyunca çalışmalarını aksatmadan sürdüren Alanya Belediyesi, altyapı, yol genişletme ve asfalt hazırlıklarına kadar çok yönlü bir çalışma yürütüyor. Tırılar Yaylası’nda yağmursuyu drenaj çalışmasını tamamlayan Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler

Müdürlüğüne bağlı ekipler, Akçatı Mahallesi’nde tarım sulama altyapısı için çalışmalarını sürdürüyor.

 

BAŞKAN YÜCEL,”ALTYAPI İLE YOL ÇALIŞMASINI KALICI HALE GETİRİYORUZ”

Gökbel yaylası ile Sarımut arasında yol genişletme çalışması sürerken, Kargıcak, Kestel, Kocaoğlanlı ve Beyreli Mahallesi’nde yol genişletme ve asfalt hazırlığı devam ediyor.

Yol çalışmalarında kalıcı yatırımları hedeflediklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yeni açılan ve genişletilen yollarda önceliklerinin altyapı olduğunu kaydetti. Başkan Yücel, “Özellikle kırsal ve yayla yollarında yapılan yol hizmetinin kalıcı olabilmesi için altyapı çalışmasına ağırlık veriyoruz. Dere geçişlerinde yağmur suyu drenajı yaparak yapılan çalışmayı kalıcı hale getiriyoruz.” dedi.




Alanya Belediyesi



Geri Dön