29 / 03 / 2024

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele'nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar açan, yeni park alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.




Başiskele'nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar açan, yeni park alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor. Yeniköy Merkez Mahallesi Kanık Sokak, Tomurcuk Sokak ve Çınar Caddesi'nde devam eden çalışmalar kapsamında yollar parke taşlarıyla kaplanıyor. 


YENİ YOLLAR AÇILIYOR 

Başiskele Belediyesi ilçenin hemen hemen her cadde ve sokağında ihtiyaca ve taleplere uygun çalışmalar gerçekleştiriyor.  Mahalle halkının yaşamlarını kolaylaştırmak için hizmetlerine ara vermeden devam eden ekipler vatandaşların ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol, kaldırım yapım ve tadilatlarını kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunuyor. Yeniköy Merkez Mahallesi Kanık Sokak, Tomurcuk Sokak ve Çınar Caddesi'nde devam eden çalışmalar kapsamında yollar parke taşlarıyla kaplanıyor. 



Mavi Kocaeli Gazetesi


Geri Dön