26 / 04 / 2024

başiskele yeni açılan yollar

başiskele yeni açılan yollar

Başiskele'nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar açan, yeni park alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası, bugün gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

Başiskele'de kadınlara özel spor salonu açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından Sepetlipınar Mahallesi'nde yapılan kadınlara yönelik spor merkezi, yılbaşı öncesinde hizmete açıldı...

Bartın'da yeni imar yolları açıldı!

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından Çaydüzü Mahallesi Çaydüzü Caddesi’nde yeni açılan imar yolunu beton parke ile düzenlendi. 

İstanbul'u yeni baştan inşa ettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtayısla 15 yılda başlattıkları 156 bine yakın konut projesiyle İstanbul'u adeta yeni baştan inşa ettiklerini söyledi.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Yıldırım'ın kentsel dönüşümünde yeni aşama başlıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 150 bin kişinin yaşadığı Mevlana Ulus kentsel dönüşüm projesinde yeni aşamaya gelindiğini aktardı.

Başiskele Sepetlipınar'da 19.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediyesi, Kocaeli Başiskele ilçesi Sepetlipınar Mahallesi'nde depolama amaçlı kullanılan arsayı toplam 19 milyon 813 bin 350 TL'ye satışa çıkardı...

Başiskele'de yeni spor merkezi açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürmek isteyen kadın ve erkekler için hizmete açılan ücretsiz spor merkezlerinin en yenisi Fatih Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Başiskele yeni belediye binasına kavuştu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'ye yeni hizmet binası ve kent meydanı inşa etti.

Bursa Osmangazi'de imara açılan yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde imar planına uygun yerlerde yeni imar yolları açmaya devam ederken açılan yollar asfaltlanmaya başladı.

başiskele yeni açılan yollar Haberi

başiskele yeni açılan yollar


Başiskele'nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar açan, yeni park alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor. Yeniköy Merkez Mahallesi Kanık Sokak, Tomurcuk Sokak ve Çınar Caddesi'nde devam eden çalışmalar kapsamında yollar parke taşlarıyla kaplanıyor. 


YENİ YOLLAR AÇILIYOR 

Başiskele Belediyesi ilçenin hemen hemen her cadde ve sokağında ihtiyaca ve taleplere uygun çalışmalar gerçekleştiriyor.  Mahalle halkının yaşamlarını kolaylaştırmak için hizmetlerine ara vermeden devam eden ekipler vatandaşların ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol, kaldırım yapım ve tadilatlarını kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunuyor. Yeniköy Merkez Mahallesi Kanık Sokak, Tomurcuk Sokak ve Çınar Caddesi'nde devam eden çalışmalar kapsamında yollar parke taşlarıyla kaplanıyor. 



Mavi Kocaeli...