23 / 04 / 2024

Başiskele'de imar yolları açılıyor!

Başiskele'de imar yolları açılıyor!

Başiskele Belediyesi bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında hizmetlerini sürdürüyor. Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele'de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları, ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.




Yeni imar yollarını açarak talepleri yerine getiren Başiskele Belediyesi bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında hizmetlerini sürdürüyor. Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele'de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları, ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor. 


Planlı yapılaşmanın her geçen gün arttığı Başiskele'de imar planlarında bulunan yeni yollar açılarak vatandaşların ulaşım sorunu çözülüyor, mahallelerde yeni yerleşim alanları oluşuyor. Mevcut planlarda yol olarak görünen ancak kullanılamayan yollar Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılarak, açılan yolların kısa sürede zeminleri sağlamlaştırılıyor. Mevcut yollarda da imar planlarına göre yol genişletmeleri yapan ekipler yolları parke taşlarıyla veya betonla kaplıyor. Benzer çalışmayı Yeşilyurt Mahallesi Buket Sokak'ta gerçekleştiren Başiskele Belediyesi yolu betonla kapladı. 


Mavi Kocaeli Gazetesi


Geri Dön