29 / 03 / 2024

Alanya'nın sahilindeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Alanya'nın sahilindeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Alanya Belediyesi tarafından sahilde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor.  Bölgede gecekondu kanuna muhalefet eden yapı ve uzantılar tek tek yıkılarak cezai işlem uygulandı.



Alanya Belediyesi, sahilde bulunan kaçak yapılara karşı başlattığı mücadeleye devam ediyor. Sabah'ta yer alan habere göre; Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından sahillerde yapıldığı belirlenen ve gecekondu kanuna muhalefet eden yapı ve uzantılar tek tek yıkılarak cezai işlem uygulandı.

İZİN VERMEYECEĞİZ

Sabah'tan Mehmet Al'in haberine göre; ilçenin Dinek mevki çevreyolunun hemen yanında bulunan eski Palm Beach'in olduğu bölgede gerçekleşen demir profilden kemerler ve Okurcalar Mahallesi'nde inşaatı süren otele ait sahilde inşa edilen eklentilerin yıkımı gerçekleşti. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, zorlu bir dönemden geçerken bu durumu fırsata dönüştürmek isteyenlere izin vermeyeceklerini ifade etti. Yücel, "Göz bebeği sahillerimizde oluşturulmak istenen çirkin ve kaçak yapılar, ekiplerimizce tespit edilerek yıkımı ivedilikle gerçekleştirildi. Ne bugün ne de yarın kaçak yapılaşmaya asla geçit vermeyeceğiz" diye konuştu.


Geri Dön