27 / 04 / 2024

Alarko Carrier XPower Gold, saatte 7 kuruşa serinletiyor!

Alarko Carrier XPower Gold, saatte 7 kuruşa serinletiyor!

Alarko Carrier, A sınıfı enerji etiketine sahip Carrier XPower Gold serisi klimalar ile standart klimalara oranla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlıyor



Serinin 24.000 BTU kapasiteye sahip modelleri, minimum kapasitede, saatte yalnızca 7 kuruş, günde 1,5TL’ye serinleme imkanı sunuyor. 


İklimlendirme sektörünün öncü kuruluşu Alarko Carrier, A sınıfı enerji etiketine sahip


Carrier XPower Gold serisi DC Hybrid inverterli klimalar ile standart klimalara oranla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlıyor. En son inverter teknoljisine sahip XPower Gold serisi klimalar, sahip oldukları PAM modülü sayesinde ortamı arzu edilen konfor sıcaklığına ulaştırırken, PWM modülü ile kapasitelerini minimuma indiriyor ve kullanıcılarına maksimum enerji tasarrufu sunuyor. Serinin 24.000 BTU kapasiteye sahip modelleri, minimum kapasitede, saatte sadece 7 kuruş elektrik tüketiyor. 


Carrier XPower Gold ile tüketiciler, yüksek iç ortam hava kalitesinin yanı sıra, sessizliğin keyfi ve tasarımın harmonisi ile buluşuyor. Nano teknolojisine sahip 5in1 filtreleme sistemi, iç ortamda bulunan kirleticileri, çöp ve sigara kokusunu uzaklaştırırken aynı zamanda bakteri ve virüsleri de yakalayıp yok ediyor. 


Carrier XPower Gold serisi klimalar için özel olarak tasarlanan ipeksi beyaz renkli düz ön paneller ise klima estetiğini yeniden şekillendiriyor.


Ozona zarar veren gazlara “hayır”


Ozon tabakasına zarar vermeyen R410A soğutucu gaz ile çalışan XPower Gold ile tüketiciler, klimalarını çevreye maksimum duyarlılık gösterdiğini bilerek gönül rahatlığı ile kullanabiliyor. 


21 dB ses seviyesinde çalışabilen XPower Gold, kütüphanelerden (40 dB) ve uyku halindeki yatak odalarından (30 dB) daha sessiz…


İklimlendirme sektöründe deneyimin markası Alarko Carrier


Alarko Carrier, hem merkezi, hem de bireysel klimalar konusunda faaliyet gösteriyor. Özellikle merkezi klimalar (Ofis binaları, otel, hastane vb. iklimlendirilmesi) konusunda sektörün en önde gelen kuruluşu ve geniş bir yelpazede iklimlendirme faaliyetlerini sürdürüyor. Isıtma konusunda ise, panel radyatör, konvensiyonel ve yoğuşmalı kombi, brülör, sirkülasyon pompası gibi ürünlerin üretiminin yanı sıra, yoğuşmalı kazan ve kat kaloriferi, döküm ve çelik kazan, banyo radyatörü, genleşme tankı, boyler, vb. tamamlayıcı ürünlerle, tüm ısıtma cihazları konusunda faaliyet gösteren sektördeki sayılı firmalardan biri olarak yer alıyor.


Geri Dön