29 / 03 / 2024

Alarko Carrier Bakü’deki fuarda uluslararası ziyaretçilerle buluştu!

Alarko Carrier Bakü’deki fuarda uluslararası ziyaretçilerle buluştu!

Alarko Carrier, 23-26 Ekim tarihlerinde Azerbaycan’da düzenlenen “Aquatherm Bakü 2013” fuarında stand açtı. Alarko Carrier, sergilediği ısıtma ve su grubu ürünleriyle, uluslararası ziyaretçilerin dikkatini çekti...



Fuara, uluslararası ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme sistemleri, su tesisatı, sanitasyon, çevre koruma teknolojileri, yüzme havuzları ve yenilenebilir enerji alanlarında faaliyet gösteren şirketler katıldı. Alarko Carrier, sergilediği ısıtma ve su grubu ürünleriyle, uluslararası ziyaretçilerin dikkatini çekti.

 

Alarko Carrier, Azerbaycan’daki distribütörü Nobel Elektrik ile birlikte yer aldığı 60 m2’lik standında; ısıtma grubu ürünlerinden Serena, Seradens ve Trendy kombileri, Wolf marka yoğuşmalı kazanları, Alarko çelik kazanları, brülör ve panel radyatörleri sergiledi. Standda yer alan su grubu ürünleri ise dalgıç pompaları, sirkülasyon pompaları ve hidroforlardan oluştu.

 

Aquatherm Bakü 2013 hakkında değerlendirme yapan Alarko Carrier Üretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çopur, “Bu yıl Azerbaycan distribütörümüzle birlikte 2. kez katıldığımız fuarda, ısıtma ve su grubu ürünlerimiz hakkındaki bilgileri aktarma olanağı bulduk. Özellikle kombi ve merkezi sistem kazanları başta olmak üzere, ürünlerimize gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldık. Nobel Elektrik’le verimli bir işbirliği gerçekleştirerek, 2014 yılına dönük iş bağlantılarımızı kuvvetlendirdik.” dedi. 



Geri Dön