26 / 04 / 2024

Demirdöküm'e Aqua-Therm Kiev Fuarı'nda yoğun ilgi!

 Demirdöküm'e Aqua-Therm Kiev Fuarı'nda yoğun ilgi!

DemirDöküm, 15 – 18 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen, sektöründe Ukrayna’nın en büyük fuarı olan Aqua Therm Kiev’de, özel tasarımlı standı ve VIP servis aracı ile ziyaretçilerle buluştu



DemirDöküm, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenen Aqua- Therm Fuarı’nda, pazara yeni sunduğu Atron kombi ve DT–3 termosifonların yanı sıra panel radyatörler, klimalar, güneş enerji sistemleri, kazan ve kat kaloriferlerinin de aralarında bulunduğu geniş ürün yelpazesini sergileme fırsatı buldu. Stant üzerinde son kullanıcılara gösterilen Internal servis yapısını anlatan VIP servis aracı da fuarda büyük ilgi gördü.


DemirDöküm fuar alanındaki çalışmalarına ek olarak, ziyaretçileri arasından yaklaşık 200 bayi ve tesisatçının katılımıyla özel bir aktivite düzenledi. Fuarın ikinci gününde Kiev Golf Club’da yapılan bu etkinlikte, konuklar DemirDöküm’de yaşanan değişimler ve Ukrayna DemirDöküm yapılanması hakkında bilgilendirildi. DemirDöküm’ün en yeni kombisi Atron’un da ülke lansmanı yapıldı. Ayrıca, başarılı bir grafik çizen yetkili satıcılar plaketlerle ödüllendirildi.  


T.C. Kiev Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Belkıs Gürsel Güleç, DemirDöküm standını ziyaret ederek ürünler ve hizmetler hakkında yetkililerden bilgi aldı. 


DemirDöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna fuarla ilgili şunları söyledi. “Çin’den Şili’ye 50’den fazla ülkeye ihracat yapan DemirDöküm uluslararası fuarlarda da yerini almaya devam ediyor. DemirDöküm’ün en büyük üçüncü pazarı Ukrayna’daki bu fuar bizim için çok verimli geçti. Yüksek teknolojili ürünlerimiz, satış kanalı ve servis hizmetleri ile yarattığımız farklılığımızı ve yeniliklerimizi tanıtma fırsatı bulduk.” 


DemirDöküm’ün Aqua-Therm Kiev 2012 Fuar Standında Sergilediği Ana Ürün Grupları;

-Kombiler

-Panel Radyatörler 

-Klimalar

-Termosifonlar

-Şofbenler 

-Paket Güneş Enerjisi Sistemleri

-Döküm Radyatörler

-Kazanlar – Kat Kaloriferleri

-Merkezi sistem ekipmanları

-Güneş Kollektörü



Geri Dön