28 / 03 / 2024

Penta Banyo'ya Uluslararası Cersaie Seramik Fuarı'nda yoğun ilgi!

Penta Banyo'ya Uluslararası Cersaie Seramik Fuarı'nda yoğun ilgi!

Penta Banyo, İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen sektörün bu en büyük uluslararası fuarında konsept tasarımların ve inovatif ürünlerin ön planda olduğu yeni serileriyle yoğun ilgi gördü.



"Uluslararası Cersaie Seramik Fuarı"nda Penta Banyo; duş alırken müzik dinlenebilen "Akıllı Duş Başlığı", Halley Kuyruklu Yıldızı'ndan esinlenilen "Halley Serisi" ve her an değiştirilebilir alternatif renkli modüllü "Penta Colors Serisi" ürünlerini dünyaya tanıttı. 


İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen sektörün bu en büyük uluslararası fuarında Penta Banyo; konsept tasarımların ve inovatif ürünlerin ön planda olduğu yeni serileriyle yoğun ilgi gördü. Fuara katılmalarının, Türkiye'yi temsil etmek gibi bir sosyal sorumluluğu üzerlerine yüklediğini vurgulayan Penta Yönetim Kurulu Başkanı Salih Aydın, bu sorumluluğun gereklerini hakkıyla yerine getirdiklerini ifade etti.


IQ 160 "Akıllı Duş Başlığı"


Penta’nın cep telefonuna bluetooth ile bağlantı sağlayarak duş alırken bile telefonla konuşabilme imkânı tanıyan IQ 160 "Akıllı Duş Başlığı" ürünü, ilk kez bu fuar kapsamında tanıtılan tasarımlar arasında yer aldı. IQ 160 "Akıllı Duş Başlığı", duş alırken müzik dinleyebilmek gibi eğlenceli bir olanak sunuyor. 


Penta "Halley serisi" ile banyolar kişiselleşiyor


Halley kuyruklu yıldızından esinlenerek tasarlanan ve fuarda yoğun ilgi çeken "Halley serisi" armatür ve aksesuarlar, banyoları bütünleştirip, tam bir kreasyon haline getiriyor. Halley serisi ile birlikte Penta, klasik modellere bağlı kalmayan, kişisel zevkleri ön planda olan ve şık tasarımları tercih eden tüketicilerin ilk tercihi olmayı hedefliyor. 


Penta Colors serisi, mavi, sarı, kırmızı, yeşil, turuncu, pembe gibi renk seçenekleri ve değiştirilebilen modülleriyle, hayatın tüm renklerini banyolara taşımayı amaçlıyor. Değişik renk alternatifli el duşu, duş hortumu ya da tepe duşları sayesinde, her gün ayrı bir kombin yaratabilme ve banyoların renklerini her gün değiştirebilme olanağı sunuluyor. 


Penta Yönetim Kurulu Başkanı Salih Aydın, seramik, banyo ve mutfak alanlarında birbirinden ilginç tasarımların sergilendiği fuarda, Penta olarak kendine özgü modelleriyle dünyanın birçok ülkesinden gelen sektör profesyonellerinin beğenisini kazandıklarını vurguladı.  


Penta Banyo olarak, turizm tesisi, hastane ve okul gibi toplu yaşam alanlarının profesyonel çözüm ortakları olduklarının altını çizen Aydın; "30'un üzerinde armatür & aksesuar serisi ile Türkiye'nin en zengin ürün grubuna sahibiz. Evde geçirilen zaman dilimi arttıkça banyolar değişime uğruyor. Geçmişte ustalar karar vericiydi ve genelde siyah, beyaz ya da koyu renklerin hâkimiyetindeki banyo armatür ve aksesuarlarında artık kadınların söz sahibi olduğu yeni bir tüketici profili oluşmaya başladı. Ve bu yeni tüketici grubu, marka bilinirliğinden öte marka memnuniyetini hedefliyor" dedi.


Dünya


Geri Dön