18 / 04 / 2024

Penta Banyo

Penta Banyo

Banyo ve armatür sistemlerinin öncü markası Penta, yeni nesil ürünlerini UNICERA 28. Uluslararası Seramik, Mutfak ve Banyo Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuyor…

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Penta Banyo'ya Uluslararası Cersaie Seramik Fuarı'nda yoğun ilgi!

Penta Banyo, İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen sektörün bu en büyük uluslararası fuarında konsept tasarımların ve inovatif ürünlerin ön planda olduğu yeni serileriyle yoğun ilgi gördü.

Penta Banyo'dan su tasarrufuna katkı!

Yeşil Armatür serisi Penta’nın teknolojik ürünlerini kapsıyor. Fotosel özelliğine sahip su tasarrufu sağlayan ürünler küresel ısınma ve de su tüketimi konusunda da duyarlı olmamızı sağlıyor.

Penta Banyo, Cersaie Seramik Fuarı’nda yerini alacak!

Her yıl olduğu gibi Dünya seramik sektörünün nabzını tutan Cersaie Fuarı bu yılda sektör temsilcilerini ve sektör profesyonellerini ağırlamak için gün sayıyor. Penta Banyo, Cersaie Seramik Fuarı’nda yerini alacak...

Penta ile banyolar SPA keyfine dönüşüyor!

Tasarımın ön plana çıkmaya başladığı banyolar, günümüzde esnek çalışma şartlan ve saatlerinden dolayı evde geçirilen zaman diliminin artmasıyla duş mekânı olmaktan çıkıp sağlık ve SPA alanı haline de geliyor...

Penta banyoların kapısını aralıyor!

Teknoloji alanında yaşanan değişimler banyolara da yansıyor. Penta Yönetim Kurulu Başkanı Salih Aydın 30'un üzerinde armatür & aksesuar modeliyle Türkiye'nin en zengin ürün grubunu sunduklarını belirtti.

Penta Banyo 12 Haziran'da brunch etkinliği düzenliyor!

Penta Yönetim Kurulu Başkanı Salih Aydın’ın ev sahipliğinde banyo gereçleri sektörünün “dev” lerinden biri olan Penta Banyo 12 Haziran Perşembe günü Sultanbeyli’deki tesislerinde brunch etkinliği düzenliyor...

Salih Aydın: Banyolar sağlık ve SPA merkezi haline geldi!

Tasarımın ön plana çıkmaya başladığı banyolar, günümüzde esnek çalışma şartları ve saatlerinden dolayı evde geçirilen zaman diliminin artmasıyla duş mekanı olmaktan çıkıp sağlık ve SPA alanı haline de geldi...

Akkuş Gayrimenkul Alya Penta fiyat 2017!

Toplam 100 konut ve 8 dükkandan meydana gelen Akkuş Grup Alya Penta projesi iki etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Akkuş Gayrimenkul Alya Penta fiyat 2017...

Beylikdüzü Alya Penta 2017 fiyatları!

Alya Penta projesinde toplamda 100 daire ve 8 dükkan bulunuyor. Beylikdüzü Alya Penta 2017 fiyatları haberimizde yer alıyor.

Alya Penta Beylikdüzü satış fiyatları!

Toplam 100 daire ve 8 dükkandan meydana gelen Alya Penta Beylikdüzü satış fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 2 etaptan oluşuyor.

Alya Penta Evleri konut fiyatları!

Alya Penta Evleri konut fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Alya Penta projesinde 100 daire ve 8 dükkan yer alıyor...

Beylikdüzü Alya Penta teslim tarihi!

Beylikdüzü Alya Penta teslim tarihi Mart 2018 yılı olarak belirlendi. Alya Penta projesinde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor...

Alya Penta Beylikdüzü fiyatları!

Alya Penta Beylikdüzü fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Alya Penta projesi Mart 2018'de teslim ediliyor...

Kuyumcular butik yaşam için Alya Penta'yı seçti!

Akkuş Gayrimenkul’un Beylikdüzü’ndeki yeni projesi Alya Penta, Yaşam Vadisi Parkı’na komşu konumu, Beylikdüzü-Bakırköy metro hattına yakınlığı, az katlı binalarda sunduğu butik yaşam keyfiyle şehir merkezinin karmaşasından kaçmak isteyenleri kendine çekiyor.

Little Big: Kale Banyo'dan dar banyolar için ferah çözüm!

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Alya Penta satışa çıktı! 450 bin TL'ye!

Akkuş Gayrimenkul'ün Beylikdüzü Beykent'te hayata geçirdiği Alya Penta, CNR Emlak Fuarı'nda satışa çıktı. Projede 50 konut ve 8 ticari ünite bulunuyor.

Alya Penta Ekim 2018'de teslim edilecek!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta'yı 17 Kasım'da CNR Emlak 2016 Fuarı'nda vitrine çıkarıyor.

Alya Penta projesi 17 Kasım'da satışta!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta’yı 17 Kasım’da CNR Emlak 2016 Fuarı’nda vitrine çıkarıyor. Az katlı bloklardan oluşan ve butik bir yaşam sunan proje, CNR Fuarı’na özel fiyatlarla satışa çıkacak.

Penta Banyo Haberi

Penta Banyo

2001 yılından bu yana banyolara yeni bir vizyon getiren Penta Banyo, tasarım harikası ürün yelpazesi, fonksiyonel ve teknolojik ürünleriyle 23-27 Şubat tarihlerinde 28.’si düzenlenecek olan UNICERA’ya katılıyor. Dekorasyonun banyolardaki önemini vurgulayan tasarımlarıyla dikkat çeken Penta Banyo, bu yıl vitrifiye, aksesuar ve duş sistemi uyumu ile ön plana çıkacak. Penta, sektörün en önemli organizasyonlarından biri olan UNICERA’da sektör profesyonellerini ve ziyaretçilerini 2. Salon 227 numaralı stantta ağırlayacak. Sektördeki lider pozisyonunu her adımda sağlamlaştıran Penta, 28.si düzenlenen UNICERA’da gerçekleştireceği SÜRPRİZ çalışmasıyla da fuara damga vuracak!


Geri Dönüşüm…

Tasarrufun önemine ve suyun değerine her fırsatta değinen Penta Banyo, bu yıl önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Fuara sürpriz bir stant tasarımı ile katılacak olan Penta için tema  “Geri Dönüşüm!”


Fuar alanlarında kullanılan ve fuar sonrasında değerlendirilemeyen malzemeler...