29 / 03 / 2024

Penta yeni ürünlerini 28. UNICERA Fuarı'nda tanıtıyor!

Penta yeni ürünlerini 28. UNICERA Fuarı'nda tanıtıyor!

Banyo ve armatür sistemlerinin öncü markası Penta, yeni nesil ürünlerini UNICERA 28. Uluslararası Seramik, Mutfak ve Banyo Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuyor…



2001 yılından bu yana banyolara yeni bir vizyon getiren Penta Banyo, tasarım harikası ürün yelpazesi, fonksiyonel ve teknolojik ürünleriyle 23-27 Şubat tarihlerinde 28.’si düzenlenecek olan UNICERA’ya katılıyor. Dekorasyonun banyolardaki önemini vurgulayan tasarımlarıyla dikkat çeken Penta Banyo, bu yıl vitrifiye, aksesuar ve duş sistemi uyumu ile ön plana çıkacak. Penta, sektörün en önemli organizasyonlarından biri olan UNICERA’da sektör profesyonellerini ve ziyaretçilerini 2. Salon 227 numaralı stantta ağırlayacak. Sektördeki lider pozisyonunu her adımda sağlamlaştıran Penta, 28.si düzenlenen UNICERA’da gerçekleştireceği SÜRPRİZ çalışmasıyla da fuara damga vuracak!


Geri Dönüşüm…

Tasarrufun önemine ve suyun değerine her fırsatta değinen Penta Banyo, bu yıl önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Fuara sürpriz bir stant tasarımı ile katılacak olan Penta için tema  “Geri Dönüşüm!”


Fuar alanlarında kullanılan ve fuar sonrasında değerlendirilemeyen malzemeler kullanmak yerine farklı bir stant tasarımıyla geri dönüşümü vurgulamayı tercih ettiklerini dile getiren Penta Banyo Pazarlama Koordinatörü İsa Baş, stantta kullanılan geri dönüştürülmüş malzemelerin sayısının önemli bir mesaj taşıdığını iletti.


 “Unicera Fuarı ile farkındalığı arttırmayı amaçlıyoruz…”

Penta Banyo, farklı tasarımdaki standının yanı sıra, stantta kullandığı varil sayısı ile de önemli bir noktaya değiniyor. Su rezervlerinin her geçen gün azaldığını belirten Baş, “Stantta 470 adet varil kullandık, bu sayı yaklaşık 74.730 lt suya denk geliyor. Bu miktar Türkiye’de sadece bir kişinin bir yıllık su tüketimine eşit.  Bu suyun  %14’ü tesisat sızıntıları ile israf olmaktadır ki bu da 63 varil (10.080 lt) suyun kaybolması demektir. Bizler bu noktada tasarrufun önemine dikkat çekmek istedik. Doğru banyo ve armatür sistemlerinin kullanılması hem ailelerin bütçeleri hem de Türkiye için önemli bir tasarruf sağlayacaktır.” dedi.


 “Banyolarda uyuma eşlik edeceğiz…”

Gelecek dönemdeki çalışmaları hakkında ise Baş,  “UNICERA 2016 ile yılın ilk çeyreğine hızlı bir başlangıç yapmış olacağız. Fuarda sektördeki öncü tasarımlarımızı ziyaretçilerimizle buluşturmak ve beğenilerini toplamanın yanı sıra yeni iş ortaklıkları kurmayı hedefliyoruz. 28. UNICERA Uluslararası Seramik, Mutfak ve Banyo Fuarı’nda Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2. Salon 227. stantta tüm ziyaretçilerimizi bekliyoruz.  Bu sene UNICERA’da özellikle yer vereceğimiz ürünlerimiz; aksesuar ve armatür odaklı yeni seriler, altın/beyaz, krom/beyaz, altın/siyah olacaktır. Böylece banyolarda seramik, vitrifiye ve mobilya uyumuna eşlik edeceğiz.” şeklinde bilgi aktardı.



Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Penta Banyo, katıldığı UNICERA fuarında tasarrufa dikkat çekmek için standında 74.730 litrelik 470 varil kullandı. Penta Banyo Pazarlama Koordinatörü İsa Baş, bunun bir kişinin bir yıllık su tüketimi olduğunu belirterek, “63 varil yani 10 ton su ise tesisat sızıntıları ile israf oluyor. Doğru banyo ve armatür sisteminin kullanılması hem ailelerin bütçesi hem de Türkiye için önemli tasarruf sağlayacaktır.” dedi.



Zaman


Geri Dön