29 / 03 / 2024

Seramiksan'a 28. UNICERA Fuarı'nda yoğun ilgi!

Seramiksan'a 28. UNICERA Fuarı'nda yoğun ilgi!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği yeni ürünlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.



Seramiksan, 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda teknoloji ve tasarım farkını sergilediği 15X90, 60x120, 120x120 büyük ebatlardaki yeni ürünlerini sektör temsilcileri ve ziyaretçilerin beğenisine sundu.


“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden Seramiksan, dünyadaki en son trendler olan ahşap, cement, mermer ve metal efektli ürünler ile mat, parlak ve full lappato ürünleriyle Unicera ziyaretçilerinden tam not aldı. Türkiye’de ilk defa Seramiksan tarafından leke tutmayan, bakteri barındırmayan, nano teknoloji ile üretilen ürünleri 60x60, 60x90, 60x120 ve 120x120 ebatlarında parlak, mat, full lappato olarak tüketicilerle buluşturdu.


Kaliteli yaşam için gerekli tüm teknolojiyi şık bir tasarımla birleştiren vitrifiye serilerinde kanalsız Rimles klozetler, farklı modellerdeki lavaboları ve su tasarrufu ile öne çıkan, 2,5 - 4 lt. su ile fonksiyon yapan yeni oval ve kare takımlarını Unicera’da sergiledi.


Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar: “Seramiksan olarak biz her yıl fuar öncesinde önemli bir hazırlık yapıyor, portföyümüzü yeniliyor, yeni ürünlerimizi sezona hazırlıyoruz. Unicera Fuarı’nda güçlü Ar-Ge çalışmalarımız ile birlikte 2013 yılında devreye aldığımız Seramiksan Vitrifiye Fabrikası ve 2015 yılı sonunda devreye aldığımız yeni granit fabrikasının üretmiş olduğu 60x120 120x120 ebatındaki ürünleri sektör temsilcileri ve ziyaretçilerin beğenisine sunduk. Türk seramik sektörünün uluslararası rekabet gücünü sergilediği önemli platformlardan biri olan Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda olmaktan dolayı mutluluk duyduk.” dedi.


Geri Dön