29 / 03 / 2024

Unıcera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı

Unıcera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı

23-27 Şubat tarihleri arasında 28.si gerçekleşen inşaat ve yapı sektörünün en prestijli fuarı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.

Seranit Grup UNICERA Fuarı'na damga vuracak!

Seranit Grup, zengin ve şık ürün portfoyü ile 23 – 27 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na damgasını vurmaya hazırlanıyor.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı başladı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı bugün başladı. Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliğiyle düzenlenen fuar, 28 Şubat tarihine kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gezilebilecek.

Bien, UNICERA’daki farkını bu yıl da yenilikçi ürünleriyle ortaya koyuyor!

26 Şubat – 2 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ürünleri ile göz dolduran Bien, hem tasarım hem de yenilikçi yönünü fuar süresince ziyaretçilerle buluşturacak...

ECA Serel Unıcera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılıyor!

Seramik, Banyo ve Mutfak sektörünün kalbinin attığı, yeniliklerin sergilendiği, çok sayıda farklı ürün segmentinin aynı çatı altında buluştuğu Unıcera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, bu sene 24. kez kapılarını sektör temsilcilerine açıyor

Çanakkale Seramik Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kaleseramik,Çanakkale Seramik markasıyla "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne sponsoru oldu.

UNICERA Fuarı kapılarını açtı!

CNR Expo’da düzenlenen İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, kapılarını açtı. TİM Başkanı İsmail Gülle, fuarın açılışında, fuara ve ihracata ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

UNICERA İstanbul 5-9 Şubat'ta!

Ülke ekonomisi ve inşaat sektörünün en önemli dinamiklerinden biri olan Türk seramik, banyo ve mutfak sektörü, "UNICERA İstanbul - Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı"nda bir araya gelecek.

UNICERA için geri sayım başladı!

İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA) için hazırlıklar tamamlanıyor. 5-9 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak fuar için geri sayım başladı.

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

UNICERA 2017 Fuarı'na 73 bin 281 ziyaretçi katıldı!

UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı gerçekleşti. 73 bin 281 profesyonel ziyaretçinin katıldığı fuarda, Türk seramik sektörü memnuniyet yarattı.

Bİ­EN yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı!

Bİ­EN, en son teknoloji ile ürettiği ve 2017 yılının en yeni tasarımlarını 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenen UNICERA’da görücüye çıkardı.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

UNICERA Fuarı yarın başlıyor!

Türk seramik sektörünün gelişiminde önemli rol oynayan UNICERA İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 8-12 Mart tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de başlıyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

UNICERA İstanbul Fuarı 8-12 Mart'ta!

UNICERA İstanbul, 8-12 Mart tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek. Fuar, binin üzerinde markanın katılımı ve 100 bin ziyaretçi hedefiyle gerçekleştirilecek.

UNICERA 2017 Fuarı 08-12 Mart'ta!

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) ve Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) tarafından düzenlenecek UNICERA Fuarı 08-12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara 181 firmanın katılması bekleniyor.

Unıcera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Haberi

Unıcera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı

İnşaat sektörünün belkemiği olan yapı sektörünün dinamosu TİMDER ve TSF işbirliği ile düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda, sektörün dinamikleri gözler önüne serildi.


Geçen seneye oranla bu yıl fuarda ziyaretçi sayısında yaşanan artış tüm sektörler ve Türk ekonomi sektörü adına umut verici bir gelişme oldu.


UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, Avrupa’nın ikinci Türkiye’nin birinci yapı sektörü fuarı. Fuarda bu yıl, birbirinden farklı ürünlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projesi, eğitim seminerleri ve sektör buluşması ile sergiler, söyleşiler de gerçekleşti.


Engelli Ressam Semra Çelik çalışmalarıyla engelli vatandaşlara umut olurken, Seramik Sanatçısı F. Figen Şekerci Sabuncuoğlu yaptığı sergi ile terör ve mülteci sorununa dikkat çekti. Fuarda gerçekleşen sektör buluşması ile 20 üniversiteden 1200’ü aşkın öğrenci sektör temsilcileriyle bir araya geldi.


Fuara uzun...