28 / 03 / 2024

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 



NG Kütahya Seramik, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95'inci yılında açılan İstanbul Yeni Havalimanı için 450 bin metrekarelik seramik üretimi gerçekleştirdi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre İstanbul Yeni Havalimanı'nda, NG Kütahya Seramik fabrikalarında üretilen ve teknik porselen karo özelliği taşıyan Magnum serisi kullanıldı. Yeni Havalimanı için özel olarak üretilen bu seri, trafik yoğunluğu fazla olan yaşam alanlarında kullanılıyor. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, "Havalimanı, Magnum serisinin yüzey efektleriyle estetik bir görünüm kazandı" dedi. 

Güral, "İstanbul Yeni Havalimanı'nda kullanılan "full body" porselen karolarımız dünya çapında talep gören ürünlerimiz arasında yer alıyor. Bizim amacımız farklı olmak ve yapılmayanı yapmak. Bu nedenle, en gelişmiş teknolojilerle, en yüksek kalitede ve yenilikçi fikirlerle üretim faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Artan üretim kapasitemiz ile birlikte ihracat yaptığımız ülke sayısı da artıyor" diye açıklama yaptı.

İstanbul Yeni Havalimanı açılıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'da tarihi açılış öncesi son görüntüler!

 


Geri Dön