25 / 04 / 2024

kütahya seramik yeni havalimanı

kütahya seramik yeni havalimanı

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

TOKİ Kütahya 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 448 yeni konut fırsatını kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 448 yeni konut fırsatını kaçırmayın...

TOKİ Kütahya projesi için tarih resmen belli oldu! 448 konutluk yeni proje fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ Kütahya projesi için tarih resmen belli oldu! 448 konutluk yeni proje fırsatını sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Kütahya projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kütahya projesiyle sadece o ilçeye 333 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Söz konusu projede 333 adet yeni konut yer alacak.

TOKİ'den Kütahya Bölcek'e 495 yeni konut!

TOKİ Kütahya Bölcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek. Bölcek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 495 adet konut ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kütahya'da 495 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük konut bedelleriyle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Böcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kütahya'ya 495 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Merkez'de 495 yeni konut ve 10 dükkan inşa edecek.

TOKİ Kütahya'da iki yeni okul inşa ediyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Kütahya'da da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ, Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya'da iki yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Kütahya İnköy'e 454 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya İnköy'de 454 yeni konut inşa edecek.

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

NG Kütahya 350 milyon TL'ye fabrika kuracak!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, memleketleri olan Kütahya’da, 400 milyon dolar yatırımla sekizinci fabrikalarını açmayı planladıklarını söyledi...

Kütahya Belediyesi 2019'un ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi!

Kütahya Belediyesi Yeni Hizmet Binasının Meclis Üyelerine tanıtımı ve 2019'un ilk Belediye Meclis toplantısı yapıldı.

kütahya seramik yeni havalimanı Haberi

kütahya seramik yeni havalimanı

NG Kütahya Seramik, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95'inci yılında açılan İstanbul Yeni Havalimanı için 450 bin metrekarelik seramik üretimi gerçekleştirdi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre İstanbul Yeni Havalimanı'nda, NG Kütahya Seramik fabrikalarında üretilen ve teknik porselen karo özelliği taşıyan Magnum serisi kullanıldı. Yeni Havalimanı için özel olarak üretilen bu seri, trafik yoğunluğu fazla olan yaşam alanlarında kullanılıyor. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, "Havalimanı, Magnum serisinin yüzey efektleriyle estetik bir görünüm kazandı" dedi. 

Güral, "İstanbul Yeni Havalimanı'nda kullanılan "full body" porselen karolarımız dünya çapında talep gören ürünlerimiz arasında yer alıyor. Bizim amacımız farklı olmak ve yapılmayanı yapmak. Bu nedenle, en gelişmiş teknolojilerle, en yüksek kalitede ve yenilikçi fikirlerle üretim faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Artan üretim kapasitemiz ile birlikte ihracat yaptığımız ülke...