24 / 04 / 2024

Alarko GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Alarko GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Alarko GYO tarafından 2021 hesap dönemi bağımsız denetimini yapmak üzere, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile sözleşme imzalamaya ve Genel Kurulunun onayına sunulmasına oybirliği ile karar verildi.



Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2021 yılı bağımsız denetim kuruluşunun belirlenmesi hakkında açıklama yaptı.

Alarko GYO Yönetim Kurulu'nun şirket merkezindeki toplantısında; Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası mevzuatı gereğince şirket tarafından 2021 hesap dönemi bağımsız denetimini yapmak üzere, denetimden sorumlu komitenin önerileri doğrultusunda Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. (A Member Firm of Ernst & Young Global Limited) ile sözleşme imzalamaya ve Genel Kurulunun onayına sunulmasına oybirliği ile karar verildi. 

Alarko GYO'nun KAP açıklaması:
Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu'nun şirket merkezindeki 17.03.2021 tarihli toplantısında;

Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası mevzuatı gereğince şirketimizin 2021 Hesap Dönemi Bağımsız Denetimini yapmak üzere, Denetimden Sorumlu Komitemizin önerileri doğrultusunda Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. (A Member Firm of Ernst & Young Global Limited) ile sözleşme imzalamaya ve Genel Kurulumuzun onayına sunulmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.
Kamuoyuna duyurulur.
 


Geri Dön