18 / 04 / 2024

Alarko GYO, Maslak arsası için 30 Haziran'a kadar ek süre aldı!

Alarko GYO, Maslak arsası için 30 Haziran'a kadar ek süre aldı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim şžirketi portföyünde bulunan Maslak arsası ile ilgili proje geliştirme çalışmalarımızın tamamlanabilmesi için başvurulan ek süre isteği karşılandı. şžirkete 30 Haziran'a kadar ek süre verildi...



Alarko GYO'dan yapılan açıklama şu şekilde;


MASLAK ARSASI İLE İLGİLİ EK SÜRE TALEBİ HAKKINDA AçIKLAMA

şžirketimizin portföyünde bulunan Maslak arsası ile ilgili proje geliştirme çalışmalarımızın tamamlanabilmesi için 17.06.2010 tarihli başvurumuz üzerine Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 30.06.2011 tarihine kadar ek süre verilmiştir. Bu süre içerisinde proje geliştirme çalışmalarımız devam etmekte iken, bu defa İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından alınan 12.11.2010 tarihli kararla söz konusu arsamız 'Transfer Merkezi' kapsamından çıkarılmış bulunmaktadır.

Bu karar üzerine, Maslak arsamızla ilgili olarak imar planı tadilatı yapılması için müracaat etmek üzere hazırlık çalışmalarına başlanmış olup, çalışmalarımız devam etmektedir.

Söz konusu çalışmaların tamamlanabilmesi için, SPK' nın Seri : VI, No : 11 sayılı 'Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'' nin 27' nci maddesinin (d) bendi hükmüne uyum konusunda, 17.06.2011 tarihli yazımızla Sermaye Piyasası Kurulu' ndan ek süre talebinde bulunulmuştur.


Mehmet AHKEMOĞLU                                                                 Harun Hanne MORENO
Yönetim Kurulu Üyesi                                                                   Genel Müdür


Geri Dön