19 / 04 / 2024

Alarko-store.com, Alarko-Carrier’in kampanyalarını bildiriyor!

Alarko-store.com, Alarko-Carrier’in kampanyalarını bildiriyor!

Alarko-Carrier ’in minimum enerji tüketimi ile kışın ısıtan, yazın serinleten klimalarına ve kombilerine, tüm ürün çeşitlerinin bulunduğu Alarko-store.com’dan ulaşabilir, indirimlerle farkı yaşayabilirsiniz



Isıtma ve klima alanlarında Türkiye’nin öncü kuruluşlarından olan Alarko-Carrier, son teknolojiyi yansıtan ürünlerinin tamamını Yetkili satıcısı aracılığı ile  e-ticaret sitesinde satışa sunuyor. Alarko-Carrier’in geniş yelpazedeki tüm ürünlerini bulabileceğiniz  www.alarko-store.com  ile zamandan tasarruf edebilir, hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Minimum enerji tüketimi ile kışın ısıtan, yazın serinleten klimaları ve kombileri şimdi alıp, kışın soğuklarını keyifle sıcacık yaşayabilir, yaza hazırlıklı girebilirsiniz.


Alarko-store.com,  Toshiba-Carrier Klimaları ve Serena ve Seradens yoğunlaşmalı kombileri ile birlikte; Alarko Kazan, Isı Payölçer, Banyo Radyatörleri, Boylerler, Oda termostatları, Çelik Kazanları, Katı Yakıtlı Kat Kaloriferleri, Sirkülasyon Pompaları ve Kombi Aksesuarları gibi ürünlere de kolayca ulaşabileceğiniz faaliyet alanındaki en büyük e-ticaret sitesi olup, geniş yelpazedeki ürünleri ile sizlere kaçırılmaz fırsatlar sunuyor. Alarko-store.com ile hiç vakit kaybetmeden istediğiniz ürünü satın alabilir, vaktinizden tasarruf etmekle birlikte indirim fırsatlarından da yararlanabilirsiniz. 


Alarko carrier ürünleri ile 4 mevsim kesintisiz konfor yaşarken, Alarko-store.com’dan alacağınız her ürüne indirimli sahip olabilir, 4 mevsim kesintisiniz konfor yaşayabilirsiniz. Detaylar ve bilgi almak için www.alarko-store.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 


Geri Dön