28 / 03 / 2024

Alea Global, CNR Emlak Fuarı’na geliyor!

Alea Global, CNR Emlak Fuarı’na geliyor!

Kuveyt merkezli ve dünya çapında yatırımları bulunan Alea Global’in kurucuları ünlü Al Duaij ailesinin son kuşak temsilcisi CEO Mr. Al Duaij, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını değerlendirmek üzere CNR Emlak Fuarı’na geliyor.



CNR Expo Yeşilköy’de, 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcı ve yatırımcıları ağırlayacak.


Her yıl binlerce gayrimenkul profesyonelini buluşturan, Türkiye’nin ilk ve en büyük fuarı ‘CNR Emlak -Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ bu yıl 4’üncü kez gerçekleştirilecek. CNR EXPO Yeşilköy’de 17-20 Kasım tarihleri arasında organize edilecek fuarda 400’e yakın proje tanıtılacak. Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı fuar, yurtiçi ve yurtdışından kurumsal ve bireysel ziyaretçileri ağırlayacak. CNR Emlak Fuarı’na, her yıl olduğu gibi bu yıl da Körfez ülkelerinin yatırım fonları ve alıcı gruplar damga vuracak. Kuveyt merkezli ve dünya çapında yatırımları bulunan Alea Global’in kurucuları ünlü Al Duaij ailesinin son kuşak temsilcisi CEO Mr. Al Duaij, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını değerlendirmek üzere CNR Emlak Fuarı’na katılacak. Körfez sermayesini dünya ile birleştiren köprü görevini üstlenen Alea Global, Türk emlak sektörüne de ivme kazandıracak. Fuarda, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcılar, Türk gayrimenkul sektörünün öncülerinin sunduğu özel avantajlardan yararlanacak.


Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi CNR Emlak’ta

Türkiye genelinde konut satışlarının arttığı ve Arap ülkelerinin milyarlarca dolarlık yatırım fonlarının Türkiye’ye yakın olduğu dönemde, yabancıya yapılan konut satışını daha da artırmak amacıyla düzenlenen CNR Emlak Fuarı’na, yoğun katılım olması ve fuarda ciddi bir ticaret hacminin oluşması bekleniyor. Her bütçeye uygun projenin sergileneceği fuarda, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul, Yenigün İnşaat ve Emlak Konut GYO ortaklığında hayata geçirilen ‘Büyükyalı İstanbul’ projesi ve Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilecek, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi yatırımcılara tanıtılacak. Fuara, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilgisi de büyük oldu. ''Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'' fuarda açacağı stantta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki önemli projeleri yerli ve yabancı yatırımcılarla buluşturacak.


“Şimdi, Türkiye’ye Yatırım Zamanı”

CNR Emlak Fuarı kapsamında bu yıl ilk kez 17 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Emlak Zirvesi” ile Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden gayrimenkul sektörünün aktörleri, kamu yetkilileri, finans uzmanları, ulusal ve uluslararası yatırımcılar


“Şimdi, Türkiye’ye Yatırım Zamanı” başlığı altında sektörün güncelini masaya yatıracaklar.


Ülke ekonomisine ve gayrimenkul sektörüne en üst düzeyde katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek CNR İstanbul Emlak Zirvesi’nde, Orta Doğu başta olmak üzere Avrupa, Afrika ve Asya ülkelerinden gelecek yatırımcılara Türk gayrimenkul sektörü tüm ayrıntıları ile anlatılacak.



Geri Dön