28 / 03 / 2024

Alfa Romeo Giulia'ya 99 bin 500 TL zam! İşte Alfa Romeo Giulia 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo Giulia'ya 99 bin 500 TL zam! İşte Alfa Romeo Giulia 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo Şubat ayı fiyat listesini yayımladı. Giulia bir kez daha zamlandı. İşte Alfa Romeo Giulia 9 Şubat 2023 fiyat listesi...




Alfa Romeo Giulia Ocak ayının ardından Şubat'ı da zamla karşıladı. Aracın fiyatı yeni ayda neredeyse 99 bin 500 arttı. Peki Alfa Romeo Giulia kaç TL oldu? İşte sıfır km Alfa Romeo Giulia güncel satış fiyatları...

Alfa Romeo Giulia, ikinci seviye otonom sürüş olanağı sağlayarak normal sürüş ile son teknoloji otomatik sürüş sistemleri arasında bağı kurma konusunda  dengeyi çok iyi koruyor. Giulia, artık sürüş keyfinden ödün vermeden aracın çevresini akıllıca izleyen sistemlerle dolu. Trafik ve yol yardım asistanı, aktif kör nokta uyarı sistemi, şerit takip asistanı, aktif hız sabitleyici, trafik işareti tanıma, sürücü dikkat asistan gibi teknolojik özelliklerle donatılan Alfa Romeo Giulia, güvenlik açısından da kullanıcıları düşünüyor.

Alfa Romeo Giulia, her detayıyla lüks otomobil farkını hissettiriyor. 8.8 inç interaktif çoklu dokunmatik ekranı ve sürücü odaklı kokpiti ile uzun yolculuklarda da üst seviye konfor ve güven sunuyor. 

Alfa Romeo Giulia'da; üç ayru sürüş modu yer alıyor. Sürüş keyfinden ödün vermeden çevresi akıllıca izleyen sistemlerle donatılan Alfa Romeo Giulia, güvenlik açısından her detayı en ince noktasına kadar düşünüyor ve sürücülerin gözünden kaçanları görerek ve önlemler alıyor.

Peki Alfa Romeo Giulia'nın 2023  Şubat ayı fiyatı ne kadar oldu? İşte Alfa Romeo Giulia 9 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön