28 / 03 / 2024

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı!

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı!

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı. Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo Mobilya, Orta Amerika’nın önde gelen ticaret merkezlerinden Panama’daki 2. Mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı.



Açılış sebebiyle düzenlenen özel organizasyonda açıklama yapan Alfemo Mobilya Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu: “Dünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden biri olan ve konumu gereği ticaretin merkezinde yer alan Panama’da ikinci mağazamızı açmış olmaktan mutluyuz. Gerek mağaza konseptimiz, gerekse her beğeniye hitap eden, kendine özgü bir tarza sahip ve fonksiyonel mobilya koleksiyonlarımız, dünyanın her yerinde tüketiciler tarafından ilgi görüyor. Alfemo markası olarak yurtdışı yatırımlarımızı 2008 yılında başlayan Turquality destek programıyla beraber artırdık, mağazalaşma atağına devam ediyoruz. Turquality desteği ve global marka olma yolunda edindirdiği vizyonla yurtdışı yatırımlarımız hız kesmeden sürecek. Yalnızca Alfemo markası ile değil; genç, çocuk ve bebek mobilyası markamız Kids&Teens Markası ile de iddialı bir büyüme hedefimiz var. Bu doğrultuda büyük adımlar atıyoruz. Panama’daki 3. Mağazamız 2015 Ocak ayında, 4. Mağazamız ise Haziran’da Panama’nın en büyük AVM’si Alta Plaza’da hizmete girecek. Yine 2015 yılının ilk çeyreğinde Costa Rica ve Colombia’da açılacak mağazalarımız ile, Orta Amerika’da önemli bir konuma gelmiş olacağız.


Bu bölgeye, özellikle Panama’ya yoğunlaşmamızın en önemli sebeplerinden biri, ülkenin ABD, Kanada, Singapur, Şili, Peru, Tayvan gibi ülkelerle serbest ticaret anlaşmasının bulunması. Dolayısıyla, Panama ile ticaret yapan ülkeler tüm bu pazarlara da erişim imkânına sahip oluyorlar. “ dedi.


Ramazan Davulcuoğlu sözlerini; “Amacımız, ülkelerdeki ihtiyaç ve talepleri doğru değerlendirerek, Turquality’nin de desteği ile dünyanın en güçlü mobilya zincirlerinden biri olmak. Bu hedef doğrultusunda tasarım, mağaza konsepti ve hizmet kalitemizi her geçen gün daha yukarılara taşımak için çalışıyoruz.” diye sürdürdü.


Alfemo halen 5 kıtada 60’ı aşkın ülkede konsept mağazaları ile hizmet veriyor.



Geri Dön