19 / 04 / 2024

panama Alfemo

panama Alfemo

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı. Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo Mobilya, Orta Amerika’nın önde gelen ticaret merkezlerinden Panama’daki 2. Mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı.

Kanal İstanbul'da flaş gelişme! Panama ile teknik ve idari işbirliğine gidilecek! 

Kanal İstanbul için Panama ile teknik ve idari işbirliğine gidilmesini de öngören Türkiye ile Panama Arasında Denizcilik Anlaşmasının Onaylanmasını Uygun Bulduğuna Dair Kanun Teklifi kabul edildi. İşte o teklifle ilgili tüm ayrıntılar...

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

İstanbul Boğazı'nın ortasından '8 katlı apartman' geçti! Görenler şaşkına döndü

İstanbul Boğazı'nda bir geminin geçişi esnasında objektiflere yansıyan görüntüler görenlere şaşkınlık yaşattı. Panama bandıralı bir geminin taşıdığı apartman blokları andıran yük merak uyandırdı.

Kanal İstanbul'un inşaatı içi birçok firma sırada!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Panama ve Süveyş kanallarını hayata geçirenler de dâhil olacak şekilde birçok firmanın, Kanal İstanbul'un inşaatı için sıraya girdiğini belirtti.

AB vergi kara listesine 4 ülke daha ekledi!

Avrupa Birliği (AB), vergi alanında işbirliği yapmayan ülkeleri içeren kara listesine Birleşik Krallık'a bağlı Cayman Adaları ile Palau, Panama ve Seyşeller'i ekleme kararı aldı.

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Tülin Şahin için Panama’da aylık 10 bin dolarlık lüks rezidans!

Portekizli işadamı Pedro De Noronha, sevgilisi Tülin Şahin için Panama’da 10 bin dolarlık lüks bir rezidans kiraladı.

Panama'daki konut projelerinde Türk çeliği kullanılıyor!

Türk çelik sektörü, rotayı yıllık 31 milyar dolar çelik ithal eden Latin Amerika’ya kırdı. Panama’daki birçok konut projesi Türk çeliği imzasıyla yükseliyor.

Ivanka Trump emlak satışında spekülasyon yaptı!

Mexico Baja, Panama City, Toronto ve New York'taki inşaatlarının büyük bir kısmının satıldığını söyleyen Ivanka Trump'ın son yıllarda Trump şirketlerine ait emlak varlıklarının satışında spekülasyon yaptığı ortaya çıktı.

Kanal İstanbul, İspanya'nın hedefinde!

Panama Kanalı'ndan 4 kat fazla gelir sağlanacak olan Kanal İstanbul'un engellenmesi için kirli bir algı operasyonu başlatıldı. Başroldeki ülke ise İspanya.

Vergide işbirliği platformu!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Nedim Türkmen, bugünkü yazısında Kurumlar Vergisi Kanunu'nda geçilen yeni sistem Panama Belgeleri'ni anlattı. İşte o haber...

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

panama Alfemo Haberi

panama Alfemo

Açılış sebebiyle düzenlenen özel organizasyonda açıklama yapan Alfemo Mobilya Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu: “Dünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden biri olan ve konumu gereği ticaretin merkezinde yer alan Panama’da ikinci mağazamızı açmış olmaktan mutluyuz. Gerek mağaza konseptimiz, gerekse her beğeniye hitap eden, kendine özgü bir tarza sahip ve fonksiyonel mobilya koleksiyonlarımız, dünyanın her yerinde tüketiciler tarafından ilgi görüyor. Alfemo markası olarak yurtdışı yatırımlarımızı 2008 yılında başlayan Turquality destek programıyla beraber artırdık, mağazalaşma atağına devam ediyoruz. Turquality desteği ve global marka olma yolunda edindirdiği vizyonla yurtdışı yatırımlarımız hız kesmeden sürecek. Yalnızca Alfemo markası ile değil; genç, çocuk ve bebek mobilyası markamız Kids&Teens Markası ile de iddialı bir büyüme hedefimiz var. Bu doğrultuda büyük adımlar atıyoruz. Panama’daki 3. Mağazamız 2015 Ocak ayında,...