26 / 04 / 2024

ALFEMO’da toplu sözleşme görüşmeleri sonuçlandı!

ALFEMO’da toplu sözleşme görüşmeleri sonuçlandı!

Türkiye Mobilya sektörünün lider kuruluşlarından Alfemo bünyesinde çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı.Çalışan işçilerin ücretlerinde toplu iş sözleşmesi süresinde gerçekleştirilecek artışlar karara bağlandı...



Türkiye Mobilya sektörünün lider kuruluşlarından Alfemo bünyesinde çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı. Öz Ağaç- İş sendikası ile imzalanan sözleşme ile bu sendikaya bağlı olarak Alfemo’da çalışan işçilerin ücretlerinde toplu iş sözleşmesi süresinde gerçekleştirilecek artışlar ve sosyal haklar karşılıklı karara bağlandı.




İlklerin ve yeniliklerin öncüsü Alfemo, Ege bölgesinde sektörde sendika ile sözleşme imzalayan ilk şirket unvanını alırken, insan kaynağına verdiği değerin altını da bir kez daha çizmiş oldu.


 


Konuyla ilgili bilgi aldığımız Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, çalışanların sosyal hak, eğitim ve gereksinimlerine titiz ve özenli bakış açısının şirket kültürlerinde her zaman var olduğunu, imzalanan toplu iş sözleşmesi ile mevcut durumu daha da iyiye taşımayı hedeflediklerini belirtti. Davulcuoğlu; “Markamızın ülkemizde ve dünyada sağladığı başarının, mesai arkadaşlarımızla yürüttüğümüz uyumlu ve verimli çalışmaların bir ürünü olduğunun her zaman bilincinde olduk, bundan sonra da faaliyetlerimizi bu bilinçle sürdürmeye devam edeceğiz. Çalışanlarımızın iyi koşullarda çalışması ve yaşam standartlarının iyileştirilmesi bizim için son derece önemlidir. Alfemo bugün Türkiye’de ve yurtdışındaki birçok ülkede tanınan, rakipleri tarafından da takdir ve takip edilen bir marka ise, bu tüm çalışanlarımızın mesaileri ve emeği sonucunda olmuştur. Hepsine teşekkür ederim” diye konuştu. Öz Ağaç-İş Genel Başkanı Eyüp Karaderili de sözleşme ile ilgili görüşlerini “Mobilya sektöründe en çok üyeye sahip sendikayız. Ege ve İzmir’de sektörün ilk toplu sözleşmesini Alfemo gibi büyük bir marka ile yapmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Öz Ağaç-İş Sendikası olarak çalışanın hakkını korumak için, geçmişte olduğu gibi gelecekte de elimizden geleni yapacağız” şeklinde ifade etti.


 


Düzenlenen imza törenine Alfemo Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Davulcuoğlu ve yönetim üretim kadrosu ile Öz Ağaç-İş Genel Başkanı Eyüp Karaderili ile sendika yetkilileri katıldı.


 


Alfemo Hakkında:


1997 yılından beri, Türkiye’de, döşemeli ve panel mobilya üretimi alanında özgün tasarımlarıyla mobilya pazarında trendleri belirleyen etkin bir marka olma vizyonu doğrultusunda ilerleyen Alfemo, mobilyada modayı belirleyen, fonksiyonel, estetik, kaliteli ve şık tasarımlı ürünleri doğru fiyat politikasıyla, hızlı ve zamanında hizmet anlayışıyla üretiyor. Alfemo  İzmir  Torbalı’da 60.000 metrekaresi kapalı toplam 200.000 metrekare alanda yatak odası, yemek odası, genç odası, oturma odası ve yatak-baza ürün gruplarıyla geniş bir yelpazede üretim yaparak bir evin ihtiyacı olan tüm mobilya ve aksesuarları tüketiciye sunuyor. Dünya standartlarındaki üretimini tamamen otomasyona dayalı, SAP sistemine entegre edilmiş modern tekniklerle üretim yapan ve çevre kirliliğine duyarlı makinalarla gerçekleştiriliyor. GS Sertifikası, ISO9001-14001 Kalite Sertifikaları ve Turquality ile üretim standartlarını ulusal ve uluslararası kalite platformlarında tescilliyor.


 


 


Geri Dön