25 / 04 / 2024

Alğan Metal Çelik Mekanik Tesisat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Alğan Metal Çelik Mekanik Tesisat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ercan Alğan tarafından kuruldu. 



Alğan Metal Çelik Mekanik Tesisat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ercan Alğan tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Alğan Metal Çelik Mekanik Tesisat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü sanayi ve is makineleri, cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. Sanayide kullanılan alüminyum, ahsap, pvc isleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri, hidrolik silindirleri, pnömatik, hidrolik, otomat makine ve güç motorları, baglantı parça ve aksamlarını üretmek. Bilumum elektrikli ve elektronik makine ve aletlerin üretimi,tamir ve montajını yapmak. Her türlü tekstil terbiye makinelerinin ( Ram makinesi, kumas hazırlama makinesi, ters çevirme makinesi, boyama makinesi, santrifüj makinesi, ıslak açma makinesi, kuru açma .......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön