28 / 03 / 2024

Alharoub Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Alharoub Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Alhuroob tarafından kuruldu.



Alharoub Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Alhuroob tarafından kuruldu.

Alharoub Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL; Her türlü emlak, gayrimenkul, siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devremülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri , arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. DANIŞMANLIK; Ticari, sinai ve yönetimsel konularda Yerli ve Yabancı gerçek kişilere, kamu kurum ve kuruluşlarına, özel sektörde faaliyet gösteren kamu yerli ve yabancı özel sektör kuruluşlarına; yürürlükteki mevzuatlar çerçevesinde yerli ve yabancı kaynaklı bilgi temin etmek. Yurtiçinde ve yurtdışında ekonomi, ticari, mali ve idari danışmanlık yapmak, yönetim hizmeti vermek. Yeni kurulacak ve kurulmuş tüm işletmelerin iç ve dış yapıları için araştırmalar yapmak ve faaliyet alanlarını geliştirmek. Yeni iş planları geliştirmek. Apartman, Plaza yöneticiliği yapmak. Ortakları ve çalışanları için Çalışma izni başvurularını yapmak.GENEL TİCARET ve İÇ DIŞ TİCARET; Türkiyenin belli başlı ihraç ürünlerinin İnşaat malzemeleri, Tekstil, Gıda Maddeleri, Tarım ve ziraat ürünleri, tıbbı malzemeler, Medikal Malzemeler, Mobilya, Elektronik Eşya, Beyaz Eşya, Kozmetik ürünlerinin, her türlü makine ve yedek parçaları ve Türkiye de üretilen yarı mamul ve mamul tüm ürünlerin ihracını sağlamak, yurt içinde ticaretini ve pazarlamasını yapmak, sınai yarı mamulleri ve mamülleri ithal etmek, işlemek veya işletmek suretiyle yeniden ihraç etmek. Dış ticaret mevzuatında yer alan ilke ve esaslar çerçevesinde imalatçı ve tedarikçi kuruluşların kendi müşterilerine yaptıkları ihracatlar da ve ithalatlarda aracılık hizmetleri vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü ürünü, hizmeti ve yapım işlerini almak satmak hizmet vermek anahtar teslimi taahhüt etmek.


Geri Dön