26 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu Yenilikçi Markalar Zirvesi'nden onur ödülü alacak!

Ali Ağaoğlu Yenilikçi Markalar Zirvesi'nden onur ödülü alacak!

Eduplus tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Yenilikçi Markalar Zirvesi 5 Nisan 2012 tarihinde İstanbul Maslak Sheraton Hotel'de gerçekleştirilecek. Zirvede, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'na onur ödülü verilecek



Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun televizyon reklamlarında rol alarak halk ile yakın ilişkiler kuran, farklı bir iş adamı profili çizen Ağaoğlu, iş dünyasında gösterdiği başarılarıyla Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde onur ödülü alacak. İnşaat, turizm ve hizmet sektörünün ülkemizdeki en önemli isimlerinden birisi olan Ali Ağaoğlu, Eduplus tarafından düzenlenen Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde ‘Süper Marka Nasıl Olunur’ konulu konuşmasıyla da bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Ayrıca zirvede, Vodafone İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray onur ödülü, Unilever Ev ve Kişisel Bakım Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeynep Yalım Uzun da pazarlama ödülü alacak.

Eduplus tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen zirve yaratıcı ve yenilikçi yapısıyla katılımcılarına yepyeni ufuklar açacak. Katılımcılar günümüzün artan rekabet ortamında pazarlamayı yeni baştan yaratacak, keşfedecek ve yepyeni bir yolculuğa çıkacak. Marka ve pazarlama konularında bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirerek iş dünyasında fark yaratacaklar.

Zirvede konuşmacı olarak katılacak diğer isimler ise Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu, Ünlü pazarlama düşünce lideri Koen Pauwels, Microsoft Ortadoğu ve Afrika Parekende Satış ve Pazarlama Yöneticisi Deniz Ünay, Turkcell Bireysel Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, Nestle Waters Pazarlama Direktörü Ergin Akman, Shell&Turcas Petrol A.Ş Global Stratejik Pazarlama Müdürü Pınar Mavituna, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Pazarlama Direktörü Berna Erbilek, Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, Google Bölge Pazarlama Müdürü Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika Mustafa İşçil gibi iş dünyasının önemli isimleri yer alacak.


Geri Dön