23 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu'ndan oğluna inşaat temalı yaşgünü!

Ali Ağaoğlu'ndan oğluna inşaat temalı yaşgünü!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, pazar günü ortanca oğlu Emre Ağaoğlu'nun 11'inci yaşgünü partisini Ortaköy'deki evinin havuz başında yaptı.



Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, pazar günü ortanca oğlu Emre Ağaoğlu'nun 11'inci yaşgünü partisini Ortaköy'deki evinin havuz başında yaptı. Ağaoğlu'nun hiçbir masraftan kaçınmadığı, Emre Ağaoğlu'nun sınıf arkadaşlarının da katıldığı doğum günü partisinde 'Construction' (İnşaat) teması dikkat çekti. Çocuklar partide adeta inşaat alanında gibi eğlenip Emre'nin doğum gününü kutladı. Ali Ağaoğlu, yaşgünü partisi dolasıyla diğer iki oğlu Mert ve Ali Ege'yi de yanında getirerek üç oğluyla birlikte stres attı. 


Sabah 



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Ağaoğlu Holding’in patronu Ali Ağaoğlu’nun nikahlı eşi Selma Ağaoğlu’ndan Alican (23) ve Sena (20), eski hayat arkadaşı Ayten Alpar’dan Mertcan (9), İpek Ertüre’den Ali Ege (2) ve Burcu K’dan Emre (11) adında 5 çocuğu var. Ali Ağaoğlu önceki gün oğlu Emre Ağaoğlu’nun 11’inci yaş günü partisini Ortaköy’deki muhteşem köşkünün bahçesinde yaptı. Emre Ağaoğlu’nun arkadaşlarının da katıldığı partinin teması, babasının mesleği olan inşaattı. Ali Ağaoğlu kutlamaya diğer oğullarından ikisi Mertcan ve Ali Ege’yi de getirdi.


Posta



Geri Dön