20 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlundan yeni şirket! Ağaoğlu NBH Uluslararası Gayrimenkul A.Ş.!

Ali Ağaoğlundan yeni şirket! Ağaoğlu NBH Uluslararası Gayrimenkul A.Ş.!

Ağaoğlu NBH Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Ali İbrahimağaoğlu, Başkan Yardımcısı olarak Necati Bulak, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Hüseyin Avni İbrahimağaoğlu ve Ramiz Aydaşgil görev yapacak



Ağaoğlu NBH Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketinin ortakları arasında; Ali İbrahimağaoğlu, Hüseyin Avni İbrahimağaoğlu, Hakkı İbrahimağaoğlu, Necati Bulak ve Ramiz Aydaşgil yer alıyor.

Ataşehirde yer alan şirketin iş konusu; Yurt içi ve yurt dışındaki resmi ve özel, gerçek ve tüzelkişi ve kuruluşlara ait arsa arazi, bireysel ve toplu halde konut, motel, apartotel, tatil köyü, devre mülkler, villalar, spor tesisleri, sinema, tiyatro, sergi salonları, lokanta, kafeteryalar ticaret ve alışveriş merkezleri, termal istasyonları, akaryakıt tesisleri, fabrika binaları ve bunların tamamlayıcı üniteleri makine ve sabit kıymetler, deniz ve sahil yapıları, limanlar, marinalar, yatlar, gümrüklü ve gümrüksüz eşya satış yerleri, depolama alanları gibi her türlü gayrimenkulün inşaası, kurulması, kiralanması, işletilmesi, alımı, satımı, gayrimenkul değerleme ve fizibilitelerin yapılması, yerli ve yabancı uyruklu kişilere pazarlanması ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işlerin yapılması olarak belirlendi.

1 milyon TL sermaye ile kurulan Ağaoğlu NBH Uluslararası Gayrimenkulün ortakları ve aralarındaki sermaye dağılımı şöyle;

1- Ali İbrahimağaoğlu - 250 bin TL,
2-Akdeniz İnşaat ve Eğitim HizmetleriA.Ş. 130 bin TL,
3- Hüseyin Avni İbrahimağaoğlu 100 bin TL,
4-Alican İbrahimağaoğlu 10 bin TL,
5-Necati Bulak- 250 bin TL,
6-İsak Baruh 70 bin TL,
7-Levent Kuloğlu 70 bin TL,
8-Mehmet Şerif Felekoğlu 70 bin TL.

Ağaoğlu NBH Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Ali İbrahimağaoğlu, Başkan Yardımcısı olarak Necati Bulak, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Hüseyin Avni İbrahimağaoğlu ve Ramiz Aydaşgil görev yapacak.

Adres: Ağaoğlu My World Batı Ataşehir
Tel: 0216 687 11 11

ALİ AĞAOĞLU:

Ali Ağaoğlu, 3 Mart 1954 tarihinde, Trabzona bağlı olan Of ilçesinde dünyaya geldi. Babası Mithat Ağaoğlu, İstanbul Kanatlarımın Altındada döneminin tanınmış müteahhitleri arasındaydı. Babasının da etkisiyle gençlik yıllarında bir yandan okuyup bir yandan da inşaatlarda bu mesleği temelden öğrenen Ali Ağaoğlu, 1975 yılında babasının geçirdiği ciddi bir kalp rahatsızlığı sonrasında bir süreliğine aile işlerinin başına geçti; bu dönemde iş yükünden dolayı liseyi yarıda bırakmak zorunda kalmıştı.
Babası ise ticari anlamda yollarını ayırmasının ardından Ağaoğlu Şirketler Grubunu kuran Ali Ağaoğlu, kısa bir süre içerisinde inşaat, turizm ve hizmet sektörünün ülkemizdeki en büyük isimlerinden birisi oldu. 1981 yılından itibaren toplu konut siteleri üretmeye başlayan Ağaoğlu Şirketler Grubu, özellikle 1990lı yılların sonlarında başladığı My konseptli yaşam alanları ile ülkemizde inşaat sektörünün geleceğini belirleyen isim oldu. My World, My Office, My Towerland gibi projeleri ile Ataşehir, Ayazma ve Çekmeköy bölgelerine büyük bir canlılık getiren Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2010 yılını 1 milyar TLlik bir ciroyla kapatırken, 2011 yılı için kendisine 2 milyar TLlik bir hedef koyarak alanında liderliği sürdürmekte.

Şirketinin televizyonda yayınlanan reklamlarında rol alarak halk ile yakın ilişkiler kuran, farklı bir iş adamı profili çizen Ağaoğlu, iş yaşamının yanı sıra özel hayatı ve lüks araba tutkusuyla da kendisinden bolca sözettirdi. Aralarında Ferrai, Tesla ve Bentleyin de bulunduğu lüks araba koleksiyonu ile pek çok gazeteye ve tv programına haber olan başarılı iş adamı, lüks araba tutkusu ile tanınıyor.

Ali Ağaoğlu halen ayrı yaşadığı ilk eşi ile evlidir ve bu evlilikten üç çocuk sahibidir. İlerleyen yaşına rağmen günde 15 ila 17 saat arasında çalışarak kendisini dinç tuttuğunu belirten başarılı iş adamı, 25den fazla şirketi bünyesinde barındıran Ağaoğlu Şirketler Grubunun kurucusu ve halen Yönetim Kurulu Başkanıdır.

 


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön