25 / 04 / 2024

Ali Cenk Dönmez kimdir?

Ali Cenk Dönmez kimdir?

Eston Yapı Genel Müdürü olan Ali Cenk Dönmez kimdir? Ali Cenk Dönmez ne zamandan beri Eston Yapı'da Genel Müdür olarak görev alıyor? İşte Ali Cenk Dönmez'in biyografisi ve Eston Yapı...



Ali Cenk Dönmez kimdir?

Ali Cenk Dönmez, 1970  Ankara  doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan Ali Cenk Dönmez, bugün Eston Yapı Genel Müdürü’dür.


Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda Müfettiş Yardımcısı olarak iş hayatına başlamış olup sonrasında çeşitli kamu kurumlarında müfettiş olarak görev yapmıştır. 


Arsa Ofisi İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde Bölge Müdür Yrd. görevinde bulunan Ali Cenk Dönmez, son 7 yıldır Star Medya Grubu ve Zeytinoğlu Şirketler Grubu gibi çeşitli kurumlarda  Teftiş Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. 


Ali Cenk Dönmez, 20 yıllık iş deneyiminin ardından 24 Nisan 2012 itibarı ile Eston Yapı Genel Müdürü olarak göreve başlamıştır.


Ali Cenk Dönmez evli ve iki çocuk babasıdır. 


Eston Yapı

1965 yılında faaliyete geçen ESTON, inşaat sektöründe taahhüt ve gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet göstermektedir. ESTON, 47 yıllık bilgi ve deneyimleri ışığında; toplu konutlar, lüks konutlar, hastaneler, iş merkezleri, endüstri yapıları ve altyapı işleri ile ilgili projeler gerçekleştirmektedir. 


Eston Yapı, 1998 yılından bu güne kadar Ardıçlı Evleri, Ardıçlı Göl Evleri, Eston Kandilli Evleri, Eston Derince Evleri, Eston Reşitpaşa Evleri gibi önemli projelere imza attı. 


“İstanbul’da önünde marina ve 1,5 km uzunluğundaki sahiliyle tek konut projesi” olan Eston Deniz ve Bahçeşehir’in en büyük bahçeli ev projesi Eston Şehir ile Eston Yapı, 4 mevsim deniz ve bahçe keyfi yaşatan konutlar üretiyor.



Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Ali Cenk Dönmez'i ağırladı!
Ali Cenk Dönmez: Eston Deniz Kalyon 2. etap 31 Temmuz'da teslim edilecek!


Geri Dön